[輕鬆首冠] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
佢如果黎到車狗下季冇人接貨既話你自殺?
我唔係一個成日用自殺做賭注既人
就算佢入到10球,可能都係得堆意甲賤種有興趣,到時又要同佢地deal
其實只要正常人工
應該有唔少人肯接大球會棄將
我地難接果班其實好多時人工太高先無咩人肯接
以前呀豬呀狗都150k 邊個同你接貨
Lkk 我當左total loss
如果用件垃圾+£20-30m 簽到華記其實ok
我地陣中無中鋒
有佢起碼一場波戰況不利既時候有得換個唔同踢法既攻擊球員入場沖擊下
vllm真係難講有無用
屌帥件垃圾,完全唔識用人
但vllm個背身又真係差
如果人工低一截,加少少錢一換一我覺得ok,最差結果都係換左人洗廁所
佢本身210k
睇下傾到幾多
so far上年冬季同今季新簽果班d心工都叫合理
希望班board唔會為左佢又打破人工結構
好似佢細佬都有d料
mudryk jackson madueke
caicedo nkk enzo
chilwell badshit Disasi James
kepa

Sterling vllm olise
casadei zakharyan Santos
cucu Colwill silva gusto
xxx

so far so good啦正副選陣,應該夠前4
如果lkk+35m=vllm, 人工150k or below, 我接受到主要係唔想再見到黑盧條撚樣
同埋Jackson哥要打非洲盃波揸又廢
引用某位會員言論 一季好波200m cls
要加錢換Vllm,咁不如叫獹洗廁所好過
完全醒唔起有波揸
懷疑Todd哥有痛腳俾白狗班主揸住
條友獲獲熱身賽先傷
有時際遇嘅野唔到唔信邪
真 上季本身大把機會 佢又黎傷
唔太覺得波揸有能力上一隊
其實同psg 傾包皮有咩用 包皮都唔肯
車狗又無歐聯
人地下年免簽去皇馬有簽字費
又可以叫高人工
去working holiday 既點解唔去沙地
講真佢打修個時都唔算特別勁,有d獨,好少配合,不過叫做肯博
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞