[輕鬆首冠] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
Welcome Zakharyan
我話個條友報中亞,俄D料OK
之後下面有人post 條dllm d 料話我fake news
我上twiiter 睇
明明條dllm 係話講自己唔相信覺得係fake news
衛星球會個chief scout 係冇回應唔係否認
就吹到話fake news 秒被踢爆
wahi 去衛星球會
簽完外借
Welcome撒亞人
殺阿人有冇得即刻過黎?
+9+賣得
講真信Wahi都好過信vlahovic
如果借1年收返Wahi仲買Vlahovic做咩柒
仲要計埋LKK+30m 差唔多80m euros
係祖買入價踢到咁撚柒仲想收返原價
信D高大衰法甲兵都唔信意假神鋒
就算一樣價我都要Wahi
割蓆
Goodbye and thank you nkk
日落俾咪得
隻黑鬼去完個非州盃之後瘋狂派膠都照正選
班外借兵隨時勁過正選個班
基艾沙係咪可以賣
之前傳鈕出40m
之前有傳佢唔想去b隊
又話plan借佢去b隊一年 之後返車仔

但係如果車仔都要前鋒既話
點解要買完借走佢之後又買多個
係咪要150m
車狗搞得掂俄烏大和解有冇機會拎諾貝爾和平獎
睇晒兩邊大source
蛆狗從來都係主動一方
今次重啟都係透過中間人搞
車狗根本唔想要呢隻野

再講條友人工本身唔少,我唔信佢會減薪過嚟
加上從來冇提及過佢意願

講到車狗要焗食都唔知做乜春
邊邊放風搭棚都未知
安高榮

一年約仲想點呀
上年agree個價都係€15m啫
https://twitter.com/TheBlueDodger/status/1686290608418140160?s=20
一直都係Dimario鳩吹
我post多次跟隊記者都話車唔撚想要佢
Chelsea have been offered Juventus striker Dusan Vlahovic in exchange for Romelu Lukaku and a transfer fee.
車根本係被動
唔想車高層咁傻西加錢換水貨
換完又要再清
變相送中鋒加錢幫祖清水貨
披住俄烏國旗拖住手官宣
唔想要仲要咁撚貴真係睬蛆都晒鳩氣啦
唔好咁大期望住
過冷河係基本
唔望今季有
等一季我都j得落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞