[輕鬆首冠] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 8 Dislike

咁樣搞鳩Kepa,有能病
唔係二號龍

唔通你搵青訓打二號咩
宜家車狗究竟洗左幾多錢
買2號都叫逼害
法甲幾時開波
想睇下史特拉屎堡
食白粉既力架隊
當日買enzo又係有風話collapsed 之後搞掂
呢兩日又有風話collapsed
懷疑同白狗買Sanchez
白狗都要問可唔可以加入Colwill
高維續車仔約啦
似係屈服100m但費事白卡度就咁太貴搵多一件攤返開條數
可能白卡85山20咁樣
Negotiations are taking place in these hours for Levi Colwill’s new contract — Chelsea have improved their proposal and want to make it happen. 🔵✨

Talks will continue, Chelsea confident. They always described Levi Colwill as ‘untouchable’. Not for sale.

收隊啦
https://twitter.com/chels_hq/status/1686048447751671809?s=46

應該係咁
100M Sanchez + Caicedo
等車有落台階

但山齊士係唔值錢
兩年前勇奪歐聯,傳緊用150m轟落夏撚度,果期係近幾年最開心既時光
Mbapoe caicedo 啦
要求好低了
咁佢身價都有€22m 嘅,如果100m打包到都叫唔錯,始終白蟻點都要100m 先放人,搭棵蔥都好嘅
平衡時空簽到夏撚我車會係點
今季過皇馬
🚨🚨
仆你個街又幾有道理。
有Ben Roberts 教佢唔驚啦
早一季先講緊Sanchez係表現最好龍門之一
隨時搶埋kepa球會同國家隊個位
25狗Colwill
夠彊你就唔好續約
我實唔會放過你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞