[輕鬆首冠] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
最多接受到黸+20m換vllm
點知vllm會唔會水,到時清咗黸但係又多一件死貨
不過當務之急係掃走黸狗先佢唔可以再留喺車狗
叫lkk洗廁所算啦
唔乾淨扣人工
好大機會水貨啦. 肯定條友有問題先想放. 我地要錢好過. 仲想我地出錢
今時唔同往日
車狗成班幼幼要養 有得踢好過無得踢
Resell碌撚咩
條撚樣200k人工邊個幫你食
唔覺
舟車勞頓都係成本
肥普要分神又係成本
休息仲好
踢歐霸/協好多時仲要硬食英超尾場
星期一夜晚3點咁
俾狗睇

星期四踢完
所以場場都放星期日11點踢
輸波一肚氣
屌完戰犯都成三點
第朝又要返工
你會唔會肯用一個後生換個廢老
阿記
嗱嗱聲€100M轟去買cai 同山齊士啦 仲有一場就開季啦
已經內部reject 過
真係不了
如果仲係100m白卡龍+度
就拿拿聲比錢啦diu
其實一直好似係祖一廂情願
Kane走賣Lkk去熱有冇得諗
有呀. 簡尼黎車 黑盧去熱. 正呀.
哈林大哥啲fd
2023-24年 預計24人英超名單
Goalkeeper (on loan/departure)
Kepa Arrizabalaga
Marcus Bettinelli
[Robert Sánchez]

Right-Back
Reece James
Malo Gusto

R Centre-Back
Thiago Silva (Trevoh Chalobah)
Axel Disasi (Wesley Fofana)

L Centre-Back
Levi Colwill
Benoît Badiashile

Left-Back
Ben Chilwell (Marc Cucurella)
Ian Maatsen (Lewis Hall)

DMF
Enzo Fernández (Lesley Ugochukwu)
Andrey Santos
[Moisés Caicedo]

CMF
Conor Gallagher
Carney Chukwuemeka
Cesare Casadei

L/RW
Raheem Sterling (Diego Moreira)
Mykhaylo Mudryk (Ângelo)
Noni Madueke (Hakim Ziyech)

CF/SS
Christopher Nkunku (Romelu Lukaku)
Nicolas Jackson
Armando Broja
[Vlahovic]
Vllm 最後一季半喺費倫啲stat其實唔廢
20/21 21g3a
21/22 17g3a (半季)
咪就係係祖傷完就收哂皮
定係屌帥堅廢
Rw 應該推lan上
佢明顯講緊鏝個隻 Rico Lewis
最互補
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞