信用卡討論區(144)恒生生性,mmpower真神出現

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
係 不過想開依張 問題係我申請唔到 點樣可以用存款申請?直接打上去問?
肯定Card center同你講? 唔好比錢中介喎
應該係用本票或者其他方法轉錢落信用卡戶口當CR咁開比你
但留意個額應該唔會開得大比你
另外UA應該無得用ATM
除左真消費 基本上你冇乜辦法套得返呢6萬出黎
等等先
睇錯左以為係UA
渣打邊張? 渣打既叫你放錢即係佢度開戶口存款入去
渣打smart card
佢無我放 但係之前佢唔批嗰陣我問過佢係咪可以放錢 佢話可以用存款黎開卡 依張6萬就得 尋日入左60k 但係申請個度係直接reject 連tu都無開我
現有HS Enjoy卡同Hsbc visa signature
係咪應該轉用MM Power 平時用嚟簽食飯多
你要打返去叫佢refer返你上次個申請開
因為你可能同上次申請太近期佢自動reject左你
VS要留
點做到TU H
好彩恒生補交唔洗排過
唔係就碌柒
因為我係7月頭申請 個陣未有户口 上星期開左個户口入左錢落去 即係我陣間就可以打去叫佢幫我用存款開卡?
hkjc 400/430k 貸款使用率 有排找
用motion增值西瓜卡會唔會雙食到網上6%+外幣6%?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞