[PS4/PC] GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [98] 5週年Hi-nu夜鶯

569 回覆
2 Like 4 Dislike
是,星只係用黎標示掉落率,同強度冇關
唔係 同一部機唔同lv都有唔同rare
例如多華茲lv1係3星 lv2就2星 lv4直頭1星
你話zeta呢D高cost機上到700都係3星
唔係好明

> 多華茲lv1係3星 lv2就2星 lv4直頭1星
點解高lv仲低星左? 高lv無咁rare?

> zeta呢D高cost機上到700都係3星
點樣由600 cost升到700? 就係升lv?
咁點樣升lv?

sorry唔識玩, 又好似唔係好搵到資料
感謝各師兄解答
Z lv1 600 cost, Z lv2 650 cost, Z lv2 700 cost

每個cost嘅機只可以喺返嗰個cost出場

冇得通過升級 Z lv1 嚟獲得 Z lv2,某程度上唔同lv係唔同機
Z lv1 600 cost, Z lv2 650 cost, Z lv3 700 cost

每個cost嘅機只可以喺返嗰個cost出場

冇得通過升級 Z lv1 嚟獲得 Z lv2,某程度上唔同lv係唔同機
隻game唔係一般抽蛋game
星數唔會影響 “戰力”
星數只係抽機嘅概率分別

真正影響機體強度係睇技能同武裝
但最終勝負係睇操作技術同觀念
> 多華茲lv1係3星 lv2就2星 lv4直頭1星
點解高lv仲低星左? 高lv無咁rare?
bandai呃錢技倆

> zeta呢D高cost機上到700都係3星
點樣由600 cost升到700? 就係升lv?
咁點樣升lv?
無得升lv 每部機每個lv係獨立個體
想要lv2機就只可能抽 或者等落dp
唔洗Sorry, 呢隻game就係咁閪咩都無講
最終勝負加多個point,就係隊友想唔想贏。
一場game就算你打到曉飛,一個隊友雷起上黎已經會輸🫶🏽🫶🏽🫶🏽
真,抽到好隊友先最重要。
「真可靠阿!」,「都是託大家的福!」
早日棄呢隻西game好過
走左個同有夜鶯要贏都難
命運女神變身! 一去無回頭!
輸咁多
俾人打到懷疑人生 一隻一隻下水餃
隊友中離 對面隻沙薩比企定定瘋狂輸出
想問下各位高手 用命運女神劣勢個陣仲會唔會開ntr
定還是繼續射射射?
我睇命運女神就有得開就開,因為覺醒格鬥可以吸血。 獨角獸就唔係咁講了
獨角有得變身就變架啦
自訂場rape noob係咪正常仲要自己隊嘅連埋一齊rape
呢排手痕down 返黎玩 最舒服都係550cost 或以下既場,高cost 場唔夾機無意識真係比人虐到好無癮
而家連550 COST都有4星
勁都唔會抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞