[PS4/PC] GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [98] 5週年Hi-nu夜鶯

569 回覆
2 Like 4 Dislike
琴晚內戰位巴打係咪唔開心走咗?
你班友又屠走人
我今晚入嚟但係冇人打
又冬至又聖誕假,呢幾日預左少人。
點解個情境戰永遠都要set到一面倒,今次連邦得一隻筒,但對面就3隻火箭筒
好多現充狗
你上面嗰隻Char已經係
但連邦果面易用啲喎,京寶同勇J要求技術高好多。
https://www.youtube.com/watch?v=9bjbX2EMDu0

大出力追加ブースター LV1
高速移動が5増加。
スラスターが10増加。

新型フレーム LV4
機体HPが2000増加。

スペースドフレーム LV4
機体HPが1000増加。
スラスターが8増加。
部norn直頭係癲
又出四星
仲要有攻擊回血
笨大開始搶錢啦
你老味Bandai肯整個薯仔ser未,steam版之後已經慢,今日過份到全日都斷線打得兩局完整
睇gameplay完全cls水平,3格武裝一套打埋去無差唔多萬5
仲要格攻回血,藍機都無一隻差夠佢打
開始有隔離陰間啲衰嘢
無人課金就出啲禁制收數招既機逼人課金抽
唔抽唔夠人打
之後就會越出越誇張 咩威壓 霸體
無呢啲招就無人抽 結果越來越癲
之前玩過一排陰間對決 發覺根本無俾錢就無得打
之後就果斷棄左
遲下實有fauc制衡
而家係獨角獸無雙
變左垃圾GAME啦
我就果斷棄GAME
傻閪獨角獸一早落咗2線點無雙
突有原石 福岡Nu
汎有Hi-Nu 新安洲 鳳凰
援有青椒 祖魯
而家仲強化埋Nu
話嗰啲咩新機無雙都唔知有冇玩
鳳凰原石祖魯新安洲係唔撚係獨角獸?
淨係福Nu無限屌打藍機都唔撚使玩啦
Hi-Nu都係企係到比人屠咋
成個700都係個幾隻怪獸係到玩,其他機就企係到比人刷傷
550就CH出出入入無限斷腳,都無乜邊個COST帶係多野玩
一睇集成都估到七成輸贏
係唔係平衡有問題一用就知
第一句已經唔知你噏乜鳩
福岡Nu點無限屌打藍機
Hi-Nu二連筒都打到佢收皮啦
都未講新安洲紅機剋星
用Hi-Nu企係到比人屠就係你技術問題啦
700就連迪捷 漢堡包 G7呢啲舊機都出到
手槍佬支槍得嗰150m 你藍機醒少少都拉打到啦
550啲援都識反匿啦 彈出彈入你估易
又當人無腦屈你機 自己唔識應付就瀨平衡
睇編成就知輸贏?咁係你廢姐
同埋而家CH日日被Jeda炮掃雷達 你真係無上550
你覺得無問題咪繼續ENJOY
當年飛虎呢到都有幾個人話無問題GA
轉頭就NERF左
ENJOY
你要講平衡爛起碼都講600隻新漢堡

700根本個個咁玩 紅藍黃都有最少兩三部唔同機揀咁爛咗去邊
CH仲要近排係咁食掃雷達
而家唔係無嘢爛平衡 係你自己九唔搭八only
嗰陣咪一樣有捷達負責射落嚟
射唔中嗰啲咪覺得要Nerf 例如你
而且隻game咁多cost 你係要去嗰個cost
同你咁唔鍾意嘅機打 我都無辦法
要講惡點夠當年BD2同密狗惡
而家都冇呢啲野 GBO算係有進步同肯聽意見
反隱機只會越黎越多

出CH有一半時間都俾人睇穿要當汎咁用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞