[PS4/PC] GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [98] 5週年Hi-nu夜鶯

569 回覆
2 Like 4 Dislike
一開波放炸算唔算唱反調行為
原地鳩cam算唔算
唔跟大隊又算唔算
淨係執雞又算唔算
呢啲見一個black list一個。
見過最離譜係全隊唯一援機,仲要係坦克,在爛地場,一開波慢慢行秘道去裝炸彈,痴撚線。好難先忍得住手冇去下格佢。
Spam 定形文先最易比人ban 呢啲睇客觀數據就判斷到,棄戰個啲唔睇replay根本好難判斷係真廢定有心

日本之前有streamer就係洗message洗到俾人永久ban條撚樣重要cap埋圖放上twitter

事實上spammer雖然易捉,但殺傷力最低。
Pm毀謗中傷以及言行不當bandai點樣管
派成績表個時你唔通報就無仇報啦 要report係都經psn report
戰鬥時攻擊自軍的妨害行為(背刺隊友)
唔小心俾隊友斬中之後講句sor 完場個時report佢呢樣會唔會成立

不參與戰鬥,持續唱反調的行為
呢個本身有迷惑行為唔知加黎做乜

在戰鬥中離線
糞線中離本身有懲罰 加黎都多鳩餘
係囉

除非cap哂圖打埋字send email俾官方,唔係點會知玩家係因為咩原因pm人真係send email官方又真係會咁得閒睇咩
如果係pm message,Bandai 根本無權搞你係可以直接report俾Sony,但聽聞最多係ban一星期
呢個進度聖誕出咩機?
banshee norn?
魂斷查布羅幾好玩 抽到高達真係隨便打
我抽到雷炮,對面突機水產大隊,仲要兩部有霸體,玩條毛
隻雙面魔蟹好似勁過雷射大炮
啱啱玩咗場吉姆 唔知道得1下格我屌
不過全隊最高分
雙面魔蟹係450c,雷炮係350c,差兩班。

雖然雷炮係慘,不過最慘可能係抽到太空坦克果個
啱啱用完雙面魔蟹幫太空坦克同其他人沖涼
部機喺個場地真係好撚狗 基本上企中間可以幫晒全部人沖涼
想問下指令書 3階 送咩
抽親都聯邦輸到仆街
唔想打了
送4萬
聯邦真係睇白色惡魔劏蟹夠唔夠快同埋堆吉吉有冇陪住2部援機。
對面冇突機,用雙面蟹果個真係好爽。
自護 4突擊 + 1支援真係
抽到聯邦都贏就會覺得好有滿足感。
琴日打咗一場,抽中太空坦克,最後贏咗+分數第一
次次都俾人沖涼
射到光速無哂血
太空坦克本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞