[PS4/PC] GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [98] 5週年Hi-nu夜鶯

569 回覆
2 Like 4 Dislike
長揸MA?
新果部好似可以取代鬥狼
坦克仔好用過鬥狼好多啦
Fab慢到on9 俾突機摸到就變光
隱形機嚟講
夜伊好玩過妖精,仲有單雙刀兩種玩法
佢輸出夠高又強跪
佢輸出快到可以初見面20秒清走一部泛用
佢輸出係cover到佢既慢,仲要實彈
但要睇自己隊泛用識唔識做
你玩開單定假刀?
我350就係玩夜伊
但平時就妖精lv1
雙*
部機初出就雙刀勁,仲要另外抽中先有
但講輸出一定係單刀勁

啲人會覺得夜伊有Jam唔係完全隱形
但單體比較,夜伊有快累停手炮,即停飛鏢,重跪飛鏢
靈活性高過妖精
果幾部龜邊部值抽?
導彈積根好用過FAB好多啦,又大力又有煙,又可以飛住豆。
藍同紅都好勁
紅果部都痴撚線

個安全套勁到痴線

300c邊有咁多累停武裝應付
藍個部D 豆都唔係講笑
垃圾Bandai肯整下個薯仔ser未?開場斷五個人係咩玩法
紅嗰部上左新技勁到冇譜,泛用打佢仲打得少過支援傷,30秒一下點打
導彈積跟變左4支大導彈結果就係更加難全中,而且亦唔似fab 有大跪,而且射完導彈之後剩返低dps 既豆同埋光槍/火箭炮,手磂彈就….

Fab 可以大導彈接光槍肩炮仲有火力唔差既導彈倉,講輸出勁好多啦,係行得慢保命要靠隊友或者大導彈姐
藍龜枝機槍好撚勁
支援最重要係保命喎.............而且豆唔低dps喇.... 彈數又多,加埋佢速度其實勁好用。
大導彈個落彈範圍係好大,如果要集中啲,我就先瞄左少少,一路射一路向右掃。不過我唔會當大導彈係主力武器啦。
好耐無玩最近兩日玩返 感覺LAG左好多
係我部PS5問題定隻GAME問題
有條海底電纜斷咗
邊到斷左
但係我係fps勁低個種lag 應該唔關事
亞太2號海底電纜

fps低應該係你部ps5嘅問題
埋身肉搏lag到好似用返ps4玩咁
我玩其他game又無事
點解有啲撚屌一入場就用人仔 隊友一死就 NICE!!,完場就係咁spam 下次一定會贏
個舉報系統都無撚用既
官方無公開過bam人名單 只係出通告話只係bam左人
其實有無bam過你都唔知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞