[PS4/PC] GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [98] 5週年Hi-nu夜鶯

569 回覆
2 Like 4 Dislike
妖精用家表示你唔好再反了
隱匿1個技能應該要buff下

未解除隱匿果陣加機動性同攻擊力

出CH打十場有八場 對面都有德卡改

俾佢追住黎屌
Lv4伊勇同迪捷都出到場啦
仲有岩先buff埋nu同hi nu點會獨角獸系玩哂
唔好搞笑啦靠捷達F打落黎
先唔講會唔會場場有捷達F/捷達,除非你自己用
捷達F本身就廢,什至到而家BUFF完都係BELOW AVERAGE
仲要支對艦炮根本完全唔算係有效應對黎
400出支見到飛虎根本無乎,就算泛都無乎,應對唔到空飛
唔NERF 400根本完封支援
CH D武裝勁到咁,就算無隱都唔會輸啦
算啦 捷達F都叫廢
下面嗰幾句就答都無謂 你應該無點玩過隻game
Bye
雲玩家
佢啲嘢係推dam勁唔係自保勁 正面行求其一隻汎都一套斷腳
而家要唔係唔勁 但完全唔係以前個無雙feel
想知你最高上到幾多分
捷達F 到宜家550都仲玩到 想知廢係邊
講明先你射人射唔中唔計數架
ch脆就不嬲
就算佢岩岩出個時都一樣係咁脆ga la,無nerf過佢ga wo
而家d機愈黎愈高dam
大把機都係無隱身又脆ga wo
大家咁鍾意既捷達f都係兩野斷腳
妖精一樣比人捉到九成即死
唔通佢應該又隱身又急回又高dam武裝又勁又要硬?佢脆係正常
大把機武裝唔勁無隱都係咁脆
咁我自問都係s-中下游
點打點練都唔會夠班2999仙人咁勁
上兩句就係你話佢唔隱都廚機屈曬機 你順住我講佢脆係想講乜
想睇GBO大師教下 佢點樣又脆又隱唔到身 但喺550「出出入入無限斷腳」
3個月前就係囉
你地勁我咁多,用突一定知玩法ga wo
事實武裝係屈機
用隱機比人反偵不嬲係其中一個risk
低cost有偵渣,400有雷達渣,550有雷達積
呢d全部係ch出之前都知ga wo,掃雷亦都只係應對隱機知佢係邊,唔係壓制
你見雷達花左,企係牆後面都有箭嘴無啦啦轉去你到
唔通仲去馬,番去掉下火彈,幫人抽水斷下腳,ch武裝靈活性咁高咁多野做到
damage咪等下一個機會/混戰再去馬
相反妖精唔近身就無output
ch仲想要d乜
填薯條數值啲人飲大左?3下格既面板仲高過黑u 駁儲格
新一年頭十抽中NT高達B裝備 lv2
福袋有必中2023新機,抽得過。
有時連輸真係沉唔住氣 玩強襲 啲泛用唔抗線縮撚到極後射射射射
真係「都是託大家的福!」
有冇片睇吓
有時D無腦強襲狂衝上去
但成隊人想引敵圍嘔
最後又死多件
無錄到片 我都諗緊係咪我問題
但係佢地真係成班縮到好後射射射
情境戰鬥抽到雷姆真係喊三聲
一開波見對面勁到秒左全隊人
第二回合行保險路線鬥射
等有人忍唔住衝圍嘔
射到咁上行對面少緊兩三部先再衝
有冇邊部 Lv2-Lv4機係值得投資

我推精靈1-4都好玩
鬥狼

識用既話真係lv1-4都攞得出嚟
但實戰好少見。

狙吉2同導彈積根似乎都可以出高level機。
近戰型鬥狼好勁
迪仔,漢堡包

Fab
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞