點解先真正走出被出軌後嘅心理陰影

457 回覆
385 Like 18 Dislike
最愛永遠都係得唔到果個
不過是但啦 講咩做咩 佢都唔會番來 人大過另一樣學識既係 緣份 好多野你強求唔到

念舊念到最尾一刻變成執著 其實辛苦都係自己
道理好強好易 但做唔做到就 唉
心有不甘,好勝姐。所以我好佩服啲老一輩,肯認命,唔會覺得自己值得更好,或者一定要搵到一個最滿意。因為根本搵唔到

所以隨緣算數,出軌都係,即係佢當下仲未玩夠,或者佢都唔認命想要更好,咁咪放手囉
下一步咪肉體囉好簡單,其實都係差少少勇氣姐
我ex分手屈我出軌叫雞,然後連解釋嘅機會都冇就咁無疾而終,點走出呢個被出軌嘅心理陰影

個所謂解釋機會諗返都想笑,連自己單獨出街都冇,放工就返屋企,放假就喺屋企打機睇戲,都唔知要點樣解釋
佢點解會突然知道
健身, 之後去外國, 叫隻雞, 壓著比你任屌都得
唔係重點啦
點解反而係一開始
下次投入60%,不過分2個
不論男女,自己有條件點解揀會係有問題?
咁要心理上成長先得
永遠都唔會,你總有一兩下會腦抽筋諗起
我都期待緊個小三比ex派帽
話得比9成人好,9成都會比佢好。當真係話得好,ex I don't give a shit
比人帽過之後,冇辦法再全心相信人
疑心好重

但認清愛情唔係我想像中咁單純
好多野都係表面好好但背後唔係同期望一樣
我明白你嘅感受,其實係會懷念以前有過嘅快樂時光,未必係仲愛當下嘅佢。
如果是被背叛, 很難當無發生過既,
所以如果你話諗起係會唔開心, 就好正常~

邀請你進入我們的『Chat窿』www.chatpoint.org.hk
(星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時)同你傾下計。
我都唔知點應對
因為係發現果一刻
佢已經冇再咁做
同埋都對我好好
咁我可以點….
可能因為我地係由sp變情侶
繼續一齊
衣家相處得好好
辛苦你了
係囉 鬼叫你唔揀我地連登專一毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞