[VDB:呀~] 曼聯終極FF暨吹水區 [2351]

1001 回覆
3 Like 20 Dislike
唔打了
唔使玩啦
Vdb 踢成點
今年似踢雙8
佢留既話佢大把機會架喎

我覺得幾年佢都無發揮過佢啲長處出泥
無人識用佢咁
坦黎又傷大半季
認真答 山曹有視野有波sense 呢樣野隊入面唔係個個有 好似頭先個場佢質比自轉個球係比佢順左腳 唔係比佢右腳燙射
夾到個陣你就會睇到 for example搭馬但奈何馬成日傷 咁真係搭條鐵左路無右邊awb咁玩到咁上拉大空間 變相你要佢舞哂成條左路又要扭又要過人一定哂鳩氣
不嬲唔跑到癲狗咁就係心態差架啦

但就算真係好肯跑都係睇人

例如丹詹咪叫熱血有球味,E狗咪叫垃圾
唔應該講風流波
應該係順境波,順境波能夠掩蓋佢嘅弱點
但係一踢逆境波,佢就會完全跟唔上場波節奏,跟住就消失咗
鏝 cls
事實上辛祖踢出嚟嘅球場表現就係講緊佢態度唔好,大力神迫搶唔多都冇俾人屌態度唔好,因為球迷至少知道大力神盡咗力,純粹有心冇力
至於辛祖係有心冇力,定有力冇心,定冇心冇力就冇人知喇
你一定無睇佢同福一齊跑仲要就住佢怕越位
辛祖就係視野好,交到自轉狗交唔到嘅波
但係條垃圾又踢唔到中場,踢邊路又冇撚用嗰吓先慘
對列斯聯先輸2粒換佢出黎追和嗰場佢踢得好好
又一件蘭狗推介冇強隊睇得上眼既紅牛系去英超big 6
換咗Onana睇下會唔會唔同啲
至少Shaw同辛祖同一邊嘅時候
Shaw應該可以企前啲幫辛祖
平時出福, Shaw先會踩行油衝上去拉空
岩呀 所以有得賣就賣啦
山草廢就係態度唔好,艾力臣廢就係無態
不如你直接認針對山草啦
然後繼續J鄰居啲Wide playmaker
你覆人之前追吓post先
唔好急住衝出黎柒啦好嘛
我一直都唔係講緊「廢」同「冇狀態」
我係講緊辛祖職業態度唔好
你話我針對大力神之前,不如你先證明大力神有辛祖喺「職業態度」方面嘅同樣表現
點樣量度「職業態度」?
啱啱先講完點解我覺得辛祖職業態度唔好
追post啦柒頭
我屌你老母
🚨 𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Al Ettifaq reached an agreement with Liverpool for Jordan Henderson 🔴🇸🇦

Three year deal agreed last week with Hendo and clubs also agreed — he’s set to join Gerrard in Saudi 👋🏻
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: André Onana has finally completed medical tests as Man United player 🔴🩺

Time for contract signing soon… then the deal will be finally official — 𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐰𝐞 𝐠𝐨 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐞𝐝 ✨🇨🇲
Agger
右邊出dalot踢inverted就可以推梳上啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞