[VDB:呀~] 曼聯終極FF暨吹水區 [2351]

1001 回覆
3 Like 20 Dislike
https://twitter.com/theathleticfc/status/1681706967155212293

究竟VDB想攞足夠上陣時間再返嚟
定根本有機會就直接走
麥湯 P仔上限係中游,依家佢哋有心態,所以咪keep到中游,冇心態隨時連下游,甚至英冠都踢唔到
心態好可以將你帶到上限,心態差都可以將你帶到下限,依家辛祖好明顯就係心態差,踢出嚟嘅表現就係佢嘅下限,間唔中有啲風流波,佢壓力較低,心態好少少,咪即刻踢得好,所以數據上比自轉狗再好,但係佢keep住心態差,keep住踢下限表現,點會有進步
keep 到爭勝心我覺得歸功哥狗
條友贏咁撚多盃都仲keep 住有火, 同埋keep 住諗新戰術, 好癲
應該係拎番狀態, 有好OFFER就會走

心態好 + 心地差 + 心態差
你呢D真係典型讀心神探
上季季初對猁狗入波又係冇壓力風流波咩
佢表現唔穩定抵屌, 但唔好咩都賴心態事
直接走喇梗係
明知中場3個正選位都唔會有佢份
Lingard 我又睇唔到佢有乜心態好
至於Morrison 有ADHD 呢樣係病嚟
pre season有現身算係咁
驚梅狗又10m內賣走
覺唔覺連坦都用唔返起vdb係好迷幻
坐多年10m 都收唔番
表現唔穩定嘅原因唔重要,重要嘅係佢能唔能夠解決呢個問題,但係我覺得呢個問題都算,都先唔講球場上嘅貢獻,依家講緊係佢踢波行行企企,避波又避腳,甩波又洩氣唔迫翻。呢啲就係佢踢波時表現俾球迷睇嘅嘢呢啲完全唔係一個專業球員應有嘅表現,呢啲球場表現,話知佢心態差定點,佢直頭冇資格話自己係一個職業足球員
學下前隊長啦,加操爭正選
睇到依啲心態comment 就唔支持綠木今季留隊
一年半無正式比賽 踢兩場preseason無態就會屌佢停賽期間唔加操 體能唔夠

而家先係第二場preseason 出場嗰班都係正選後備撈亂踢半場
又要比較邊個積極啲 邊個要躝
點解又走左件ON9入黎
賣走左廢特既話就留佢啦
中場中攻中得返般狗 猛 大力3個唔多夠人
今個轉會窗 賣走既報價近乎得大家想像中既一半
去到M5 Fred Mctom果啲先正常返啲
你都九唔搭八
我講緊辛祖係球場上嘅態度會影響到佢嘅表現上限
而呢樣嘢係base on上季同preseason呢兩場嘅場上表現
唔係講緊球員狀態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞