[VDB:呀~] 曼聯終極FF暨吹水區 [2351]

1001 回覆
3 Like 20 Dislike
如果水祖同自轉可以合體就好
我曼跌撚到崩盤咁
抵撚死啦格拉閪
右路Inverted😏
狢狗第一個要多謝嘅應該係吉狗
佢個po有排loop
https://www.manutd.com/en/news/detail/man-utd-announce-travelling-squad-for-tour-2023-in-the-united-states?utm_campaign=ManUtd&utm_medium=post&utm_source=instagram&fbclid=PAAaYkZeDfdy8_M3PX1NhTdhccRaw5GpoDlFHm1yOiePECRItHdgn6CyDzrdI

TRAVELLING SQUAD FOR TOUR 2023

Goalkeepers: Nathan Bishop, Tom Heaton, Dean Henderson, Radek Vitek.

Defenders: Diogo Dalot, Alvaro Fernandez, Victor Lindelof, Harry Maguire, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

Midfielders: Amad, Antony, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Dan Gore, Hannibal, Kobbie Mainoo, Scott McTominay, Mason Mount, Facundo Pellistri, Jadon Sancho, Donny van de Beek.

Forwards: Anthony Elanga, Omari Forson, Alejandro Garnacho, Anthony Martial, Marcus Rashford.
你都講係你覺得,仲要睇埋佢有無chok手
呢啲咁主觀既野就當真理,不如你誠實啲承認你針對水曹

仲要講兩句就屌老母,不如你花多啲時間照顧自己情緒健康好過喺到讀心啦
kovar同件e乜鳩無份去
廢特老師
Fred真係走
馬狗唔係仲傷緊咩 去埋美國醫?
仲帶埋隻甸狗去 快快手甩去森林啦屌
Fab exclusive喎
你認咗針對馬達 佢咪認針對水草囉
岸夠九昔笨走 巴打
一路想問點解你咁大怨氣

好似每日上黎都要keep 住憤怒狀態
大家每日都見 每日都會一齊吹水
點解一定要搵一兩句黎屌
咁傾計開心咩?

我絕對唔洗岩哂
所以你覺得你岩 絕對可以你岩哂
你覺得負皮 係垃圾 係On9
完全無所謂 對我完全無影響
完全可以你岩哂

我無能力令每一個人都同一立場
所以你有唔一樣既感覺 觀點
我100% respect 你

只係想你搞清楚
你岩哂無問題 你覺得佢係點都無問題
不過唔需要下下都屌老母
我無殺左你全家 強奸你條女 燒左你間屋
今年簽嘅人終於趕得切上機
上年條友又話疤要清locker 要喺pre-season之前阻佢上機 結果要歐霸附加賽先去到奧脫福踢一場
我否認針對馬達,你認錯人
有頭3個龍都冇kovar
最撚好穿20
岸夠九昔笨走 巴打
一路想問點解你咁大怨氣

好似每日上黎都要keep 住憤怒狀態
大家每日都見 每日都會一齊吹水
點解一定要搵一兩句黎屌
咁傾計開心咩?

我絕對唔洗岩哂
所以你覺得你岩 絕對可以你岩哂
你覺得負皮 係垃圾 係On9
完全無所謂 對我完全無影響
完全可以你岩哂

我無能力令每一個人都同一立場
所以你有唔一樣既感覺 觀點
我100% respect 你

只係想你搞清楚
你岩哂無問題 你覺得佢係點都無問題
不過唔需要下下都屌老母
我無殺左你全家 強奸你條女 燒左你間屋
goodbye and thank you fred
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞