[VDB:呀~] 曼聯終極FF暨吹水區 [2351]

1001 回覆
3 Like 20 Dislike
最好留係到跟坦蛇一年學野 最好有杯賽踢下
之後再借出去頂級聯賽踢拎下經驗
咁日本龍都唔駛買住
會著曼聯波衫嘅阿迷 我好亂
@for_everyoung10
不過今場都預見咗下季當面對對面隊係打黑鳩身體對抗沖擊型打法嘅時候,中場會好似今場上半場中後段咁失控。始終我曼中場控球能力偏弱,hold 唔到波下下比人用身體沖擊打反擊。
呢個歲數出場好重要
Donny van de Beek: "Yeah [he could stay at #mufc], but it's also a possibility that I move, so everything is open. It's hard to say now where my future is — I'm focussing on getting as fit as possible and pushing on."
有得踢邊個想長坐
湯力山有女 你串乜
阿更夠有LYY
真係要般狗係到先發揮到猛仔無球既優點
今場出左幾多個正選?
友誼賽啫
差Onana
辛祖最大問題 其實上季都講咗好多次
成日禁區邊拎住個波唔知做乜拖慢晒 之後就回後
明明身邊好多人 明明佢做onetouch配合係強項 都無得瀨未夾熟
有米路差好遠喎
辛同自轉都係咁
打反擊個波去到佢地度就唔知想點
米路 梳 般奴 多返佢哋三個差好遠
🚨🚨🗣️ JUST IN: Tomáš Rosický [Sparta Prague sporting director]: “The fact that Matěj Kovář is playing today means nothing. We are still in contact with Manchester United, but we cannot wait forever. If Matěj’s arrival does not happen, others will come.” #MUFC 🔴🇨🇿
v92:我熱身賽352踢到識飛
咪就係unun下
自轉通常好明顯係想Dribbling過人 有機會佢就帶 過唔到就回後或者橫傳
但辛祖似係想搵人彈 明明隔離有人又要拖四五下
專迷巴西MK
兩邊都係咁撚樣真係嘔血
唔一扭幾點踢波
我玩Fifa都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞