[VDB:呀~] 曼聯終極FF暨吹水區 [2351]

1001 回覆
3 Like 20 Dislike
格狗永在心~

講起心態論同綠木

前季綠木都係俾人屌心態差,罪名係唔傳波俾朗狗又要雪要盛

結果而家個個叫哂春想佢快啲出返嚟
面具佬去鏝
唉 又執到件未來世一中堅
狗竇價純粹逃避現實用
依家辛祖好明顯就係心態差,踢出嚟嘅表現就係佢嘅下限,間唔中有啲風流波,佢壓力較低,心態好少少,咪即刻踢得好,所以數據上比自轉狗再好

想個有幾多場風流波比佢可以拉到咁高數據令佢好過自轉

不如直接屌佢唔防守 自轉熱血防守咪算
今年玩雙8號係佢最後機會
但都唔會係正選 踢返當年八九成功力都好 最多只做到輪換球員
睇佢想搵隊中遊做主力定肯留低 佢打返起加肯留低肯定有用
鄰居簽埋Gvardiol
你都九唔搭八
我講緊辛祖係球場上嘅態度會影響到佢嘅表現上限
而呢樣嘢係base on上季同preseason呢兩場嘅場上表現
唔係講緊球員狀態
依家辛祖好明顯就係心態差,踢出嚟嘅表現就係佢嘅下限,間唔中有啲風流波,佢壓力較低,心態好少少,咪即刻踢得好,所以數據上比自轉狗再好

想知有幾多場風流波比佢可以拉到咁高數據令佢好過自轉

不如直接屌佢唔防守 自轉熱血防守咪算
馬天屌打
屌佢老母臭化閪 冚家俾狗屌 中風仆街含撚死
應該100m
對猁狗 熱狗入波都係風流波
軒狗12m>沙地
踢條撚咩, 拆AB隊自己爭英超啦
點解又玩返讀心大師架
有冇手足印伊雲斯?
我屌緊嘅係佢嘅職業態度
自轉狗係慢,但係人哋至少chop曬手咁跑
辛祖就施施然咁跑過去,仲要跑兩跑就chop曬氣,踢咗兩季,體力完全冇改善,22歲仔體力同三十幾歲嘅大力神差唔多。
呢啲係職業球員應有嘅表現?

人哋福哥上季carry全隊入波,關鍵時候55波都去到盡,唔會避腳,辛祖經常55波都會避腳,上季坦蛇嘗試將辛祖調去踢mount嘅位,就係因為辛祖55波太廢,迫搶太廢,coverage太低,所以先放棄咗
吓吓都淆底避腳,呢啲又係唔係職業球員應有嘅表現?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞