澳洲悉尼大學發現「殺死中國人」塗鴉

126 回覆
247 Like 9 Dislike
香港人佢地咪都係當係chinese

一有呢d新聞就好多人自high讚好
但又唔諗下人地識鬼分你香港人定中國人

人哋就算唔識分唔代表你要自認

你咪同佢地講你唔係Chinese 囉

你不如話日本人, 韓國人都係中國人.

五毛嘅「鬼識分論」
玩爛晒啦

咁都有得扣落五毛到 上哂腦

扣乜柒呀又蝗語
唔係五毛就一定係蠢㗎啦
上面就清清楚楚講咗點解「鬼識分論」荒謬
仲拎得出嚟唔係五毛唔係蠢仲有咩呀?
邊個叫班中國學生日日貼殘體大字報

利申: Canberra
唔洗細分了
唔識你的話, 所有Asian 樣 = Chinese
不論過去讀書做野定土生土長n 代前移民都一樣

利申 澳洲讀過幾年書
如果真係咁大仇,一定有殺錯冇放過

利申,唔係想認自己係支那,係澳洲班人真係唔識分
如果真係咁大仇,一定有殺錯冇放過

利申,唔係想認自己係支那,係澳洲班人真係唔識分

利申 係sydney讀緊書今次死梗
唔洗細分了
唔識你的話, 所有Asian 樣 = Chinese
不論過去讀書做野定土生土長n 代前移民都一樣

利申 澳洲讀過幾年書

呢個真,全部都係以貌取人,除非你整容

人哋就算唔識分唔代表你要自認

你咪同佢地講你唔係Chinese 囉

你不如話日本人, 韓國人都係中國人.

五毛嘅「鬼識分論」
玩爛晒啦

真係唔識分
你出過境見過啲鬼佬連登仔未
去到邊都乞人憎
哎呀

不如話鬼佬都唔識分亞洲人
澳洲=垃圾地方
部分澳洲佬係唔知香港係邊
利:十幾年前澳洲讀書

破你阿嬤 唔讚得呀?
讚多兩下先

有u of Sydney conditional offer
日本人會唔會比人當左係中國人

會,呢個唔只係香港人既問題
全部亞裔人都有機會
Melbourne 多Asian到痴根 好似去左旺角一樣 (不過大部分都係大陸人) Sydney 好少少少少少 不過USyd Asian都係majority
日本人會唔會比人當左係中國人

會,呢個唔只係香港人既問題
全部亞裔人都有機會

根本你唔做任何野都有機會比人屌 澳洲巴絲小心d 唔好出咁多夜街
Melbourne 多Asian到痴根 好似去左旺角一樣 (不過大部分都係大陸人) Sydney 好少少少少少 不過USyd Asian都係majority

Sydney 咪又係重災區
寧可錯殺三千 不可放過一個

次次都有你呢d廢話
咁鬼佬係咪又唔識分支那狗
日本人
韓國人
蒙古人?
你咁樣講都阻唔到香港人慶祝呢件事架

唔理鬼佬分唔分到香港人定支那人,討厭支那的心是「不用分那麼細」!
俾d五毛笑死

咁係咪韓國人日本人都要驚
唔識分 on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞