澳洲悉尼大學發現「殺死中國人」塗鴉

126 回覆
247 Like 9 Dislike
攞本bno 出黎比鬼佬睇佢地咪識分囉

整容就得
有d 澳洲鬼婆朋友,佢地話佢果區最近搬入左好多亞洲人,好無禮貌又好污糟
佢地話「可能係中國人或者韓國人香港人,我估」
所以唔好太多幻想,無實際相處佢地分唔到的,相處落先會知,正如你憑白人外表都唔會知咩國家吧
佢地客易分到日本人因為特別有禮貌

如果真係搞到排華,班激進份子本身對中國人唔友善,又點會去相處下,認識下你係唔係中國人先排你
到時香港台灣馬拉之類一樣比班蝗連累
我就開心唔落啦

利申:住過sydney
所以咪要港獨囉
a country found and populated by immigrants now hate immigrants.
順便殺埋呢度的人
有d 澳洲鬼婆朋友,佢地話佢果區最近搬入左好多亞洲人,好無禮貌又好污糟
所以唔好太多幻想,無實際相處佢地分唔到的,相處落先會知,正如你憑白人外表都唔會知咩國家吧

如果真係搞到排華,班激進份子本身對中國人唔友善,又點會去相處下,認識下你係唔係中國人先排你
我就開心唔落啦

否認係中國人
同走佬都可以同時做嘅
日本香港台灣北越韓國朝鮮星加玻聖誕島馬來西亞根本冇得避
外國人唔識分還唔識分,唔代表我要認係支那人。

唔係話認做支那人,如果班鬼佬真係有心搞你,會唔會因為你話Hong Kong is not China就放過你
你估拍緊tvb啲膠劇咩

人地唔放過我
唔代表我唔洗講
Hong Kong is not China
Hongkonger is not Chinese
a country found and populated by immigrants now hate immigrants.

While the first batch is pioneers, the later are simply blood-sucking bugs
毛主席話:「 無無緣無故的愛,也沒有無緣無故的恨。
香港人佢地咪都係當係chinese

一有呢d新聞就好多人自high讚好
但又唔諗下人地識鬼分你香港人定中國人

人哋就算唔識分唔代表你要自認

你咪同佢地講你唔係Chinese 囉

你不如話日本人, 韓國人都係中國人.

你分到 瑞典人那威人冰島人?

關咩事 佢問你咩人你咪答返
笑撚死,呢個情況等於香港班少數族裔係到講"香港人會分我地係尼泊爾人定巴基斯坦人嫁"
笑撚死,呢個情況等於香港班少數族裔係到講"香港人會分我地係尼泊爾人定巴基斯坦人嫁"

人地全asian都分唔到啦
Chinese根本就係唔係種族,係國籍

我就開心唔落啦

否認係中國人
同走佬都可以同時做嘅

其實日本人唔係你地ff咁有「禮貌」
特別日常相處,佢地更加唔係你去日本,俾佢地serve噉樣
冇咩特別
但個look係唔同其他亞洲人係真嘅
禮貌就算啦,係日本先會見到
最好做法就係識多幾個鬼仔friends , 同鄰居搞好關係 , 係街傾計全英文重有出夜街一定要渣車咁咪無咁易被針對囉
最好做法就係識多幾個鬼仔friends , 同鄰居搞好關係 , 係街傾計全英文重有出夜街一定要渣車咁咪無咁易被針對囉

激進啲咪練好MMA同佢死過 , 打贏左之後就叫佢死返歐洲

While the first batch is pioneers, the later are simply blood-sucking bugs

They hate Chinese not immigrants.
Chinese come to colonize not immigrants.

我就開心唔落啦

否認係中國人
同走佬都可以同時做嘅

其實日本人唔係你地ff咁有「禮貌」
特別日常相處,佢地更加唔係你去日本,俾佢地serve噉樣
冇咩特別
但個look係唔同其他亞洲人係真嘅
禮貌就算啦,係日本先會見到

同意佢地離開日本會無咁好
但一樣比其他亞洲人明顯有禮貌d,
就算少左多謝前多謝後,又會黑面
動靜舉止果d 改唔到

fuck you bitch,
i go to toilet poo poo,
you come too,
you poo poo in floor,
cannot hate you? fuck you fuck you

lol ching ching chong chong fking chinaman

唔該唔係

我就開心唔落啦

我夠膽講只要有華人聚居都一定係咁
入廁所睇就知係咩人

一有呢d新聞就好多人自high讚好
但又唔諗下人地識鬼分你香港人定中國人

我留係香港怕咩春
理撚得你殺晒澳洲啲亞洲人

分甚麼
都是黃皮豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞