恒大個財務報告勁撚精彩 負可敵國

697 回覆
1444 Like 15 Dislike
拉佢嘅話 其他公司老細肯定走佬
你估下有幾多未抵押比銀行借錢?
你諗下股壇狙擊手以前點玩再諗下佢同印哥點張含大d錢合法轉落自己度你就知佢唔止唔蝕仲要賺唔小
做莊點會咁易蝕呀
都唔計佢仲會張損失轉嫁落華置班小股東
首先你要係莊先
唔係你係呂麗君都要蝕
國家都玩撚死幾個果幾萬億算小事
2個明日大嶼
後日大嶼
夠竟可以點樣玩先玩到2萬幾億債
留意下買債個part, 依度講得唔夠
點作?
首先搭雞棚炒起含大d股票岀貨佢已經先殺左一水
之後同印哥班友拎d股票抵押借錢槓桿買含大d高息債券食高息
你自己google下佢咁左幾多年
同埋你可以google埋就算含大爆煲後佢間唔中都仲有提早贖回某批未到期既債券
到期既都無得還但提早收番未到期既你估個批債券係咩人揸多?
都仲未計高價幫華置接埋貨有d仲係支那既發展項目順便走埋資
都未計枱底睇唔七個d咁你話佢賺定蝕?
香港一定會同歸於盡,呢件事97年已經註定
英國管得好,某國就係管唔好
呢個係事實
千色店百貨:
水記奶到咁都唔簽就知咩料
早死早超生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞