[我只想james健康] 車路士球迷討論區

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
撚狗真係覺得自己冇問題
柔乙己一到車區,所有內戰的人便都看着他笑,有的叫道,「柔乙己,你又重了十公斤了!」他不回答,對櫃裏說,「辣肉醬意粉+一舊鹽酥雞胸+一兜青菜
再有雪到凍一凍嘅能本能綠茶。」便排出九文大錢。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又偷了王家衞的台詞!」柔乙己睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你偷了王家衞的台詞,吊着打。」柔乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「竊台詞不能算偷……竊台詞!……電影人的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「一個人要離開車路士」,什麼「跑步」之類,引得衆人都鬨笑起來:車區內外充滿了快活的空氣。
佩服ching 睇晒
林伯話隊波得啲後生仔有火有野心, 冇指名道姓但我估佢講緊+拉+, 禮堂等等
自問反撚第一人
咪聽下佢專訪有咩野9UP, 可能係我偏見姐

點知完全避重就輕, 自己既問題完全唔講, 連自己需要再學習呢啲謙虛野都唔講
佢係間接令阿仙奴復甦既人, FA CUP領先一球仲唔轉返死守, 畀達蛇捧個盃幫佢地trust the process.

依家佐仔傻狗飯都畀阿狗買曬
佢press conference 淨係講埋啲咩要球員努力啲,跑多啲,戰術層面嘅嘢講都無講,已經知佢上限最多係撚一咁,之前有個教練幫佢教好啲基本野,佢先好似交到啲嘢出嚟
原來條片差唔多2粒鐘
撚一有佢個老死幫手
依家冇老死仲差過撚一, 起碼有老死嗰陣車路士踢3中堅係踢到快攻同猜到過半場
IQ咁高似都市傳說
仲記得撚一炒撚嗰陣, 無論FB定身邊既朋友都話唔應該炒
要畀時間林伯

幾年後林伯始終如一
依家謝4都認命去沙地教波, 林伯仲以為自己可以教到英超級數. 英冠都畀多佢啦
Chelsea (caretaker) 6 April 2023-28 May 2023 11 1 2 8 9.1%
FA cup我仲嬲緊條撚樣
搞到azp傷
如果撚狗淨係教一年就功成身退你話幾好
比較期待嘅幻Franca又冇晒消息
有,水晶宮想搶
佢整件拳王俾愛記 100k人工 下年先完約
廢到用唔到 出夠場數又要俾錢熱狗
條柒頭玩撚完人隊波 拍拍籮柚就走
撚一真係無得頂
無得買人用青訓都有成績交代
不過之後估唔到佢IQ高但原來唔識變通
好似踢夠20場就要科水, 依家拳皇踢咗13場
每次柔Ching 洗版的時候我都會去跑步,因為跑步是能夠把我體內多餘的水分蒸發掉,那樣比較不容易流淚。
其實撚一有咩好屌?
有transfer ban 買唔到人、局住用青訓、開季前所有球評一致笑鳩車仔會仆直
最後力排眾議幫車仔拎到前四已經算超額完成
有預感白卡度今日。
今日三十二度。
今日繼續progressing well , Chelsea remains optimistic
Move a little more
下午三時十二分。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞