[我只想james健康] 車路士球迷討論區

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
車同富咸計點都算升級掛
仲要只係隔離街唔使搬屋
你話去沙地係為錢
但車份人工點都高過富咸
曝光又會高d
又有機會捧杯
點會冇誘因走
我唔預佢踢到曉飛
只係應該岩踢法同有下限
幫到隊波其他人開路
叫做前場有個target man
一季入到15球up 都收貨
依啲夠樸實 成個豬腦咁 應該啱用
Timber官宣先過飯
仲要得28歲🥺🥹
好吸引
會得罪沙爹
不了
先唔講佢意願,班pedo上頭嘅膠層實嫌人年紀大
Prime dele j爆 啲入波靚到
Manchester United FC (ENG), Konyaspor (TUR) and APOEL FC (CYP) reported minor break-even deficits. These clubs were fined respectively with €300,000, €100,000 and €100,000.

獌狗
CHEATING
其他位都有得嫌
因為搵到後生既talent 頂
但正前就算市場上proven 既後生係無
想簽既toney 同kane 都係廿到尾
同mitrovic 年紀冇咩分別
vlahovic 就算吧啦
Toney冇咁尾
仲洗緊賣c朗啲錢
認真 等Toney啦
俾你說服了
Lets fuvking gooooo
冇了

Exclusive. Al-Hilal make second bid worth close to £30m for #ffc striker Aleksandar Mitrovic. Fulham stance remains unchanged. Not for sale. We understand Mitrovic has asked club to accept offer. Feels he’s contributed significantly to club & time is right to go
大袋+錢換
佢地好似上年想簽sarr
大袋+sarr +錢
早d訓 發個好夢
丁mitrovic實在走得太前
開季嗰陣已經j緊

我轟要啲爛打,中遊自己搵到食的前鋒
Ivan Toney ?
開季仲俾人笑緊英冠屠夫
明明入到利同阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞