[我只想james健康] 車路士球迷討論區

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
雖然遲咗兩季,但遲到總好過缺席
Lets fuvking goooooo
如果球會肯80m 轟落touchme
皇又肯accept
我實照j
mbappe
好想睇兔哥
Chelsea didn’t break any FFP/Break Even rules in UEFA’s published report today for the 22/23 season.

🥺🥺🥺
Friedman 其實中意季中挖半年約大支野黎打季後賽,達比修就係其中一個
又唔會搞到下季Salary cap影響個整體操盤

但要睇值唔值,大谷當然好值錢,但三個月約如果仲要比人血洗農場就真係比人當水魚
兩個Top 100已經係極限,最多就係拉多隊搞三方,出件堪用既比第三隊+提前同大谷傾好可以續長約

好似Betts咁果陣都叫大成本換(幫手食左件死貨Price自己又出左Verdugo+Jeter

Verdugo 果陣Ops+130up,Jeter叫有潛力,其實都幾貴,紅襪養廢左係另一回事
買人講值唔值根本無意思
現今10個有9個都係唔值
屌你肯做手術未
拖拖下又歐國盃跟住又為左國際賽唔做手術又無限loop
蛆好波
講到明50m拎得走
咁又唔啱心水,咪去傾y fofona, 墨西哥仔呢啲貨色
呢類人又嫌唔夠班,咪走返去俾白狗啅

根本市場上冇乜好選擇
Welcome Dele
CHEATING?!
我相信含會係個好既後備
完全唔同級轉lavia做乜
車呢個轉會窗已經做得幾好
Uxxxx5月已經郁手,psg冇教練都照搶冇辦法
飯阿鏝又係一開始bidding war唔輪到你插手

市場得返卡斯度,5月已經傾好personal 係差轉會費
啲操作根本冇問題,唔知仲有咩好屌
至少係萬金油
佢上年熱身賽打得幾差下
點解唔試下買安拉拔
威爾斯飯蛇 岩哥
巴西大國腳 山度士
我覺得買完白卡
另一個可以買佢
我冇屌喎,亦唔係講緊咩飯狗
回應緊上面又想要靚貨、又嫌貴、又唔妥白狗嗰種自我矛盾嘅心態
是的
獌疤都罰錢, 車狗cheat到唔使罰
億億聲買人又過到ffp,一定有做手腳啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞