[我只想james健康] 車路士球迷討論區

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Chelsea supervision
即係踢得好就拎黎用
很想要palhinha
一見到complete pivot就射咗
原來又係左腳中堅
其實2樣野係冇衝突,唔通要100%體能夠先落場踢?我話踢多d係要佢地快d適應返點比賽
隊法甲嘢上兩季買人分別只係用咗4.5m同7m,而家買一個人已經17m
上年獌狗坦狗新上任都係踢六場,完全唔明佢嘈乜鳩,佢本身提出嘅問題都唔符合事實
呢件買咗都俾我哋屌柒啦
跑戰術前題係體能點會冇衝突
唔洗100%但操2個禮拜先又有咩問題
阿積士今年好似大獲過歐聯四強個年,純賣冇買人,啲人又好似唔睇好個新教練
想去沙地?
所以我咪話熱身賽都係1人踢半場左右,要幾多體能先踢到?至於你話操2個禮拜係冇問題,但之後得5場夠唔夠班友開季夠狀態先
Breaking:ross barkley is returning
13號就第一場英超
你想踢幾多場??
e家個squad瘦身
以前就好多外借兵等上場
而家唔啱用直接棄用

遲啲熱身賽起碼有多啲時間
增兵 比新人一齊夾
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1679771609140281344?s=20
陳達毅(英語:Tahith Chong,1999年12月4日—),荷蘭華裔職業足球員,司職翼鋒,目前效力於英超球會盧頓。曾經代表荷蘭各級青年隊上陣,由於其華裔身份,受到不少華文媒體關注。 2020年夏季轉會窗他被曼聯外借到德甲的雲達不來梅,在德甲聯賽出場13次,德國盃出場2次。2021年冬季轉會窗的時候他比曼聯再外借到比甲的布魯日,首次在聯賽上陣就獲得了一個助攻。

陳達毅的曾祖父、江門新會人陳有(Chong Yow)在1940年於30歲時乘船離開中國,經荷屬安的列斯抵達庫拉索。陳有在威廉斯塔德定居並開設一家中餐廳。他後來娶了一位當地少女為妻,先後生下長子陳國友(Chong Kok Yow)、二女Helen、三子Irving、四子陳富秀(Chong Fook Shau)、五子陳英光(Chong Ying Kong)、六子Jeritza。陳富秀有兩個女兒Dicla和Izalda,後者為陳達毅的母親。[2]

中文姓名
陳達毅長期以來被華文媒體根據其原名翻譯為「鍾塔西」、「鍾達希」。經中國的海外華人家世研究人士Jallo_Tang考究及向球員本人和家屬證實,其中文姓氏應為陳。陳達毅原本無中文名字,他和母親Izalda Chong根據Jallo_Tang提供的參考譯名,選定了陳達毅為正式的中文姓名。[2][3]
又贏
但係宜家個班都有成一半踢唔夠一年,就算遲d再簽都可以再夾,同埋我係話唔夠,而唔係遲定早既問題
坦蛇走咁耐就閪咁耐
原來車仔曾經傳過想簽呢條友
Manchester United Transfer News: Tahith Chong Talks Held Amid Chelsea Rumours
Manchester United have reportedly held talks over the January signing of Feyenoord youngster Tahith Chong, but Chelsea are looking to hijack the move.
https://bleacherreport.com/articles/2572957-manchester-united-transfer-news-tahith-chong-talks-held-amid-chelsea-rumours
3號最後一場,即係仲有11日
🚨🚨🚨🚨🚨
有需要肥普會申請搞閉門熱身賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞