香胤宅 Lyman 討論區

1001 回覆
367 Like 122 Dislike
Pushhhh
男人演藝生涯好長嘅,發哥都仲做緊男一

更何況佢未出道已經好ready,唔使慢慢train,某啲偶像歌手都出咗道幾年,仲係新人水平
嗱 佢各方面都ok
不過唱歌真係要努力train

佢之所以有咁高嘅表現水平或多或少都同佢用咗好多時間去累積經驗有關
如果後生十年佢就未必會好似依家咁ready
我鐘意佢三字頭喎小鮮肉市場上太多覺得練唱歌先係佢最大挑戰,希望carson老師真係幫到佢
幫Adam係邊個分享?
馬拉adam ig live
留名先 支持香印 已投左票
add oil
咁要梳咩
男團頭其實咪即係依家d男明星剪嗰啲
我覺得佢剪呢種幾顯後生好過美國老土allback ABC頭
漂咗頭之後靚仔咗好多
here's your abc lyman

(其實呢張好青澀好正)

依家

我覺得黑髮最有氣質,唔 all back就OK
唔係個個都carry到

男團頭係有啲普通, 感覺冇咁artistic
淺髮嚟講,我中意20強嘅髮型,多過10強記者會。而家當然靚仔,但係成日俾人話似Ak,似韓仔,唔夠突出佢本身嘅氣質

繼續推黑髮香印

pre round 自介已經好靚仔,唔明點解咁多人話好大叔
https://youtu.be/_VkundSjefI

https://www.instagram.com/p/ChFe2JnDZrl/
呢啲咁classy嘅廣告,係黑髮先夠elegant
同感 其實佢黑頭好靚好有氣質只要唔係ABC allback就得 加返少少layer已經正到
preround自介雖然睇落大過依家 但個貴公子氣質真係獨一無二
黑同金都正高級黑,活力金,冷調灰
好似iphone顏色名
淺髮嚟講,我中意20強嘅髮型,多過10強記者會。而家當然靚仔,但係成日俾人話似Ak,似韓仔,唔夠突出佢本身嘅氣質

好認同 唔鍾意分界飛飛頭
最吸引我始終係pre round嗰陣個黑髮
嗯, 有老婆=唔係GAY
又學識一樣野, 多謝
香印一個屌打Mirror
20強啞色啡其實都好靚,喺金同黑個感覺之間
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20230711/bkn-20230711220119058-0711_00862_001.html
《造星V》10強︱Lyman獲隊友睇好奪冠 王鋒望洗甩「負評」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞