香胤宅 Lyman 討論區

1001 回覆
367 Like 122 Dislike
原來都上咗水成個鐘 希望佢唔好太執着要睇曬message
佢已send 出訓覺voice msg
一點先起身morning voice msg
sor我自睇錯添
反正佢瞬間看地球講晒morning afternoon night
連bon appetite 都有
睇埋其他嗰啲,啲舞似係自己排
個肚啲線條好出
其他人應該都係自己排,所以香印明顯好睇好多。好smooth,似係一個拎住電話嘅跳舞表演,而唔係「擺幾個pose sell電話」。仲有段字都係自己親自寫,係一貫嘅正能量style,食到nothing呢個字,又唔會太hard sell,所以搵香印拍廣告真係好抵。

香印話到俾大家聽,做廣告從業員,一樣可以同時俾到高質嘅表演俾觀眾。
見到有人話佢啲腹肌係打陰影,明明360度fan cam都影到啲腹肌係一粒粒

https://www.instagram.com/p/CvZ-Zh1LJvH/?igshid=MTk0MGU0NTkxNA==

香太出咗post多謝fans
我哋都多謝香太幫香印apply造星,香太先係真係kingmaker

Btw,海選個look加埋spot light,真係靚到癲(開始後悔自己讀書少,成日搵唔到啲優雅嘅形容詞去描述香印)
就係睇完其他嗰啲,就知係自己排,真係睇到都
啱啱睇埋KC,KC嗰條都幾好,好有佢個人風格,其他人就…………
KC未睇,果啲真係攪唔掂
下個到炸
佢地好有愛,真係多謝zoe叫佢嚟參加

Btw佢地啲語音輸入又唔通順嘅中文好有趣
不過都係睇得出Zoe啲中文好好多
香太可能之前係星加坡住,所以好啲
可能有filter 睇咗某幾個人跳嗰個challenge 有啲真係小尷尬 the steps好唔自然咁
香印嗰條反而好好J
前傳MV呢個shot 咁啱開始唱到「皇座只得一位」
香印老婆仲快過冠軍本人出造星畢業po
香印作為完美主義者可能揀相都要揀三個鐘
之後Caption可能要諗成日
簡單服裝同自己常戴嘅accessories 已經好有星味
佢話in ig agenda架喇,不過話唔知幾時post
真心唔希望佢簽VIU
唔知有無電影公司想要人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞