香胤宅 Lyman 討論區

1001 回覆
367 Like 122 Dislike
十強記者會,香印都唔會唔夾,係會搶晒全場嘅風頭啫
Fans嚟啫扮咩攝影師
我嘅意思係依個商場冇乜中級以上嘅牌子,
但係如果做宣傳產品推廣活動當然冇問題啦
Lion heung
根本髮型化妝攝影都做晒fans
不論性取向,只要接觸得香印耐,都會俾佢迷到。藍組班直仔都成日讚香印
但呢個「攝影師」本身就係好多藝人嘅fans
追星嗰種
行走的彎仔碼頭
好中意佢係ig live d小表情
kakit: 同一個年齡去做同一樣野都可以有好大分別
佢嘅反應=我嘅反應
嗰晚睇live 真係笑到黐線
最尾kakit同cho一臉認真咁氹lyman講長洲賓客人數多
個下笑到傻左
佢個樣有啲似日本一個rock 友加演員, 拍過西片,成身漢字
: do I look that “dud” to you ?
可能畀人玩得多佢嗰次有哂戒備
但成班真係戲精嚟咁都忍到笑
10強拍攝造型照時,反而最奇怪只讃$100同KC靚仔
以前係刀削/家謙fans
埋到佢兩個身邊先識到咁多人
再變「攝影師」
以前成日見佢幫刀削 & +him影相以為係佢哋僱用添
https://youtu.be/vO988D1O6Zg

香印唱歌把聲有啲 Michael Jackson feel,可能因為佢細細個就中意MJ。我覺得佢把聲唱 Cheetah 呢類曲風嘅跳唱歌都算夾。以Live跳唱嚟講,啱beat、冇喘氣、冇嚴重走音,情緒 on point,唔睇樣淨聽聲都算合格。

其實我真係唔太想香印以歌手身分出道。我明白係香港要紅,最易行嘅路一定係做歌手,佢只要肯唱廣東歌,以佢受歡迎程度,一定有獎攞。但係佢唱廣東歌應該暫時都係好大獲,我唔想佢好似薑B、AL咁俾人笑 我想見到100%從容自信、係舞台揮灑自如嘅香印,就算係有唔自信,都係20強 Imperfect 嗰種專業地呈現嘅脆弱,而唔係小心翼翼驚走音咁。
唔使咁擔心,以佢嘅努力會無問題,林憶蓮都攪得掂,佢爸爸係港台識咁多人
覺得薑同AL多人笑都幾大原因係嘅有fans盲撐令人反感,所以提籽維持會自省行為嘅狀態係好事

香印有耳疾都剋服到跳舞跟拍子,練唱歌比啲時間佢啦,始終佢都話自己本身係鍾情跳舞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞