香胤宅 Lyman 討論區

1001 回覆
367 Like 122 Dislike
再衰啲諗可能預算大咗(總決賽冇比海外嘅機票錢和參與者show 錢)所以直播變錄播
Viu節目表出咗係冇summer live
啱啱都見到,班仔都未正式出道,已經當班仔同fans係臭四

錄播就好心唔好叫summer live啦

本身仲以為今次個show冇薑冇marf,會易好多買飛,好期待可以親眼睇到legends同bad。呢啲item真係for 舞台,電視機睇會失色好多。
香印班提籽咁有錢,賣貴啲飛都實有人買。唔直播,都只少應該要公開賣飛,或者留飛俾各大fc吖。而家咁大個台,又重新編排過啲表演,靜靜雞閂埋門淨係俾廣告客戶睇?
屌終於明點解睇到中期啲人話唔會睇造星六,不謹入坑做左fans就比viu撚死
下次應該冇海外參加,因為佢哋想捧嘅人攪唔掂,睇吓啲ivies數同爆谷一週大數據,啲廣告商實有
View數
又棒垃圾
係出面睇到香印太太已返美國,有人昨天係地鐵月台見到香印
(螢幕八爪魚)咩啊,點解有香印樣
講緊咩
係出面見到有人貼香印上電視樣,話今晚
螢幕八爪魚
之前有粉話香印去咗Astro, 係咪馬來西亞節目
加拿大電視台嘅訪問
Thanks
燈香印慘放低咁多嘢嚟呢度博 但依家星5已被diutv玩爛哂
話就話簽diu已算最好 但真係睇唔到未來發展
又咁講佢本身都話喺美國華人難發展,佢喺香港儲左啲人氣還好嘅,始終感覺到佢Fc啲人好忠實
過埋summer live, 9月出埋封面,都應該差唔多動向明朗化
好想睇多啲香印雜誌相
我都想睇,重要睇埋有乜嘢牌子服裝贊助拍攝
想睇佢拍大牌服裝
以佢嘅氣質一定carry 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞