香胤宅 Lyman 討論區

1001 回覆
367 Like 122 Dislike
尋晚一見到呢個post仲諗應該都有好多人開過
睇返原來冇
佢值得大家熱烈討論
我唔係成日睇造星,覺得一係佢,一係KC

好似係入10強嗰陣?跳現代舞幾觸動到我
但同時覺得拉文留喺香港會哂左佢
台上表演專業認真,但台下又好fun好玩得

唔識玩ig,竟然用email format 出story

ig live 完全冇偶包

成日表情多多
Latin + ball room dancing
係幾靚仔
有啲似AK
而家連登就係PR搵食嘅地方 見到拉就得
Viu完全唔想捧佢就真所以啲人先自發性
頭廿幾集都差唔多冇乜鏡頭,就算表演企c位都多數用wide shot,評判對佢嘅comment 又冇播

viu fb 宣傳澳門玩水post 10 強個人相,香印張相短時間內已經有過千like,大幅拋離其他人,但viu 就偷偷地del 咗佢張相轉另一張,啲like 冇晒

10強記者會入面亦都係得佢嗰參賽號碼唔止係熒幕打錯,甚至連司儀都講錯

黃viu youtube 段10強記者會精華片又係得佢一個畀人cut 走晒啲講嘢拉票環節

viu 點會有pr畀佢,只有不停迫害香印
Bloody mary solo dance 佢凌空大字碼,但剪接只係略略帶過,而對面隊就幾個重播位
冠軍一定係三廢契之爭啦

其他人邊有機會
王鋒投票分應該唔夠
Kc nathan就有機會比viu造上三甲
導演自爆之後

尾後針洗白咗好多啦
無咁多人屌啫,但人氣上唔到架喇

LM
Adams啲票應該會過到俾王鋒
唔好係香港發展 浪費左你
Pre round條官方片,一直都係unlisted,話版權問題

Bloody Mary 條片up咗一陣之後,吸咗啲view之後,del咗再up過,
Sh...都係勁少鏡頭,本身已經少c位,一c位就wide shot
Shhh開頭個close up樣電視版係cut走左
迫害次數越數越多
Viu 本身po 澳門果張相勁柒
連Lyman 自己都笑
但都有成千like
留名支持Lyman
CLS
有個專屬post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞