[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (134) 7月16日十強總決賽 導演曾偉樂正仆街

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
都要食飯同痾屎架嘛
造星二都有影Eric Kwok同花姐爭論要小魚定Tiger
因為影晒出嚟所以冇人屌「節目組保送契魚」
話說上個po未有kingston澄清之前
討論老作欺凌一事 有個comment好underrated
話瑞銘呢啲連練習都可以唔去嘅
但凌晨兩點都去送機
睇片佢仲要好盛裝打扮 笑死
加油
可以係同勇敢表態嘅參賽者講
(亦都可以係同導演講)
導演而家深潛?佢本身打呢篇嘢預期係想有咩效果
想全世界憎阿澤?人哋普通素人參賽者 星都未係就爆料仲要搵埋人哋啲舊同事chok料勁三姑六婆
同埋呢單嘢好似都主要圍繞紅組啲仔?
藍組好似除咗大馬肥仔出聲撐導演 其他都冇咩講
其他幕後又唔出嚟解下話 如果覺得導演冇錯
一陣瑞銘話我玩造星其實係想識朋友
我係幕後見到個風向咁都靜啦
想一齊跌埋落個海咩
做到咁明顯
評判都唔敢做啦
ig會比網民屌
兩舊屎
咁David 又澄清左 Nathan 又道左歉
咁都唔算做既
KC條女做過某韓星嘅香港FC第一代admin
所以可以搵佢條女幫手manage
凌晨兩點唔會約人食飯所以ok
建議第六届開始樂大導自己玩哂佢 導師+評判
睇整體㗎
睇整體㗎
成件事好正㗎
keep going
如果Nathan唔道歉
可能會冷處理就算
不如寫個造星simulator game比佢日日打飛機算
我都覺 佢明明把聲唔夠n享厚 但都有feel 後半段癲撚到 有d位沙沙地好撚正 原來佢把聲可以做到咁 想睇佢10強唱呢d 一定好撚炸

同埋好撚多野爆 好撚fun d娛記標題都好好笑

番工未得閒睇曬 一路做野一路笑

N享把聲太難得 係好撚正的
係轉左編曲 earmon 又冇聲 頭一句入唔到
除左之後都係唱得好準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞