[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (134) 7月16日十強總決賽 導演曾偉樂正仆街

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
講真 佢有冇份拍MV
Freefride咗咁耐點解會有存在感
所以要糾正 Jason唔係花瓶
第25集 The Midnight Incident
其實王鋒都係dancer
原來20強唱個陣俾班幕後撚左一獲 開空礦全聲 CLS
佢多謝honey 都尷尬
我覺得呢種尷尬真係期間限定
佢講多幾次熟練咗就唔會再口疾疾㗎喇
MASON MOUNT IS OUR NEW NO.7!!!!!
逆sir錯po呀
上年啲花瓶起碼都有啲進步 彌敦跳都唔跳唔知佢咩玩法
牙hei禾愛梨
雖然nathan擺明係因為有妹豬市場所以可以留得咁後
但作為一隻契我又睇唔出viu有點樣幫佢隱惡揚善 佢啲戇鳩性格成日都展露於人前 唔係甩step 答問題柒柒下 就係屈咗人地有病 乜都剪晒出嚟

如果你問我 3契入面王鋒同nathan我無乜特別感受 反正我都唔會投佢地 都無興趣踩多腳

反而覺得kc有啲overrated就真 so far 佢group定solo都唔突出 連啲評判都無乜comment佢 每個表演都有啲男版(兼低配版)winwin嘅味道 睇唔到點樣跳舞界天花板

Anyway即管睇下決賽佢地show 到咩料出嚟囉
王鋒可以隨意改step唔怕比人屌
Nathan今次如果再甩舞甩詞都無得瀨啦
Kc就睇下係咪仲係rap埋啲士多啤梨蘋果橙定真係有天花板級數嘅舞可以睇喇
爆閘,笑死
好似唔覺有決賽入場劵賣咁?
練練下就大膽
CY幾時出新歌
之前又話同pre 拍拖合唱滴滴金又冇咗件事
其實想好睇吓呢班仔仔
對sing con真係零興趣
妹豬巿場有乜用 都無錢課金
中女c9巿場先有用
好似唔會公開賣,但贊助商有活動比人抽入場券例:UA Facebook ,有興趣可以參加下
難啲
覺得KC係好容易就有idea,但唔會深入反覆琢磨嘅人
即興排舞up上ig reels好睇,比賽就好輸蝕
硬要一句概括,佢係sell寓跳舞於生活嘅態度
如果有人諗好個芯,KC加料就幾好,可惜佢次次都做隊長&主創
其實boy band幾正
想睇
Kim, Jason, n亨
結他手有無介紹 內外兼備 好似無邊個

Btw like kakit 不過唔知放喺邊好 佢都係自己出道吧啦
呢幾個仔係有進步空間想睇佢地點成長 起碼留多幾round 試多啲唔同表演都好

順便表白kakit 今日同朋友傾起先發覺唔少人鐘意kakit 19歲仔仔都真係好有得造
雖然佢而家都好似好多job唔駛擔心佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞