[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (134) 7月16日十強總決賽 導演曾偉樂正仆街

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
平行時空?
上面youtube
carson 唱
有冇人睇緊而家個《跳跳跳》,alina廢到排舞排到一半搞唔掂,自己一個走撚咗去角落頭喊
連右雨都O撚晒咀
好撚擔心香印
冇睇但其實viutv 簽佢同右雨呢d 鏡嫂及ex 係做乜鳩
又冇觀眾緣
曾偉樂你出嚟回應未
王鋒有板你見 冷處理係最差嘅處理
我係你就快d 出嚟道歉
MIRROR後宮
佢最緊要知道自己賣點係咩,每個人都有優缺點,你就算好似Jeffrey咁靚仔但係一樣有人笑佢低能on9
真,如果smoking out window 同unholy 無佢其實係有機會輸
點解悲哀
為觀眾帶嚟歡笑有咩咁悲哀
屌啦 呢啲節目留比鏡領下弦都得啦 咁多dancer
佢最叻9 up攻擊其他人
佢唔識回應
你唔係上個po先話小學老師已經教你唔應該改人花名咩
佢仲講左勁耐野 d歌都難
乾 ciao full bloom 至未來 小心地滑 寂寞先生 櫻花樹下盛下光年
Live都keep到水準 重有感情
Ciao好撚好笑 唱唱下開眼見到石原里美唱唔到
笑死原來佢仲有節目
同隻極品part係要畀啲耐性㗎啦
加油香印
Part人黎講對香印好有信心,同起碼知道佢一定會搶眼過嘉賓先
公主知你有Mon po, 幾時同希晉豬組成cp
弊在條女冇咩品 個節目入面態度又有問題上鏡都咁 offcam更加想像唔到
唔怪得知香印日日深山練功咁款
公主嘅男人荃灣排到柴灣 要排下隊
話說kc 話好唔鍾意比人見親生仔個啲 佢有冇嬲9 taco preround rap鳩佢呀嗱
kakit 94強preround個妝最正 死魚眼得嚟又好charm
身形超級好睇
公主處處留情,關係圖多到
曾導唔好叫曾導啦,叫陰導啦,咁鐘意陰鳩人
應該去到16號先爆post
精選高音位:
小心地滑 無力挽 一條氣 長音 順 清 最尾沙聲收尾
Ciao see you sometime
Full bloom bridge oh yeah開始去到海豚音
至未來 adlib
寂寞先生 無所謂 沙聲d位
盛夏光年 尾段

櫻花樹下好認真地派膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞