[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (134) 7月16日十強總決賽 導演曾偉樂正仆街

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
個孖潤腸啊澤真係好撚煩
收皮啦
Collar唔係淨係拖累左Marf
但佢個樣係有啲特色 可能算model樣?
如果唔係都唔會咁多brand搵佢
Kakit個樣好炸
同你相反,太多花生想棄 見到d仔俾人屈覺得好唔舒服
其實我偶像都成日講
話想出啲好炸嘅歌
nathan真人上連登?
最後㨂小魚
節目組都起碼叫有小小尊重返導師
blame the victim
可能因為我鍾意嘅仔(Andy Hayden)已經一早俾人淘汰咗唔會覺得肉痛
鍾培生76toyz
星3 4嘅祖
啲娛壹、hk01、channel c報導產生效用
覺得佢好撚長氣 Chill d la man
星2嘅造飯謙好似係正常?
foul左都唔代表冇影響,例如Kingston呢d細路冇啦啦俾人擺上枱 感覺好差

我係鍾意藍組嘅人多d,但始終都係一個環境之下,呢d負面野對全部人都有影響
靠身高身材搭救 高高瘦瘦
如果矮肥配呢個樣就唔好睇
如果佢靚仔啲片就無咁好笑 特色嚟
你都講得啱不過至少大部份觀眾都心水清,令無辜嘅參賽者至少得到支持
佢個樣做依啲搞笑嘢睇落就鳩鳩地幾討好
題外話,我一向唔鍾意用gg
gg喺歐美本來係輸家禮貌性用語,大陸仔就贏咗拎嚟串人用
記得導師Eric Kwok當時同監製花姐講:(大概意思)你以監製身份同我講我實聽你話,你以Mirror經理人身份同我講我梗係唔理你啦

今屆就冇呢枝歌仔唱

樂樂我繼續懷念咗你好多個post
smoking out of the window carry咗好多
unholy 唱到好似播碟咁穩
rap 拍住taco 都絕對唔失禮
實力-wise 我覺得你絕對值得入十強
核唔核突嘔唔嘔心呢d 熊抱kakit 大邦嗰陣有少少啦
都幾搞笑呀
繼續加油
啲記者好煩,關kakit撚事咩
係喎 佢女朋友都有份
係喎,點解會pink既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞