[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (134) 7月16日十強總決賽 導演曾偉樂正仆街

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
Kakit已經有好幾個活動 好red
想公主出道 佢真係好王道idol feel
台下又on9
唔加密 覺得悲悲無論個性 唱功定表演風格都好超齡
希望佢比多啲信心自己
知道有佢嘅item就好安心
但香印私底下好fun又玩得
成件事好有viu嘅影子
搵班仔嚟頂
睇tg見佢喺美國有做下臨時演員咁樣
可能真係可以試下拍戲
尋晚睇返全民造星website自我介紹片
淨係一條短片已經show到佢唔同面向
唱歌、跳舞、演戲、彈琴、搞笑
佢仲要學習能力好高 建議大家睇下條片
其實早就應該close file
係節目組係都要捧佢 不停剪啲戇鳩評判話佢好charm嘅shot
同埋令到鋒澤兩個人嘅恩怨越嚟越複雜

不過都係唔會想喺三甲或者男團見到佢 sor
夠mk吖嘛,講嘢又chill
人哋有後台點同
係呀,730佢自己講過
最近有冇一次採訪tsoul冇講個炸字 好老mk feel 亨仔又跟埋
無用㗎,佢哋跟住又會攞韓團嚟比,總之就係廢啦
人哋話想將「炸!」同「有!」帶入香港主流嘛
勁煩明明大把嘢可以剪 係都要charm charm charm
大部分人都跟哂啦 連啲廣東話麻麻嘅都畀佢帶壞tsoul仲話要將呢個字普及化
beauty/fashion brand PR見字立即邀請我公主出event
佢地係咩情況都用咁
好又係炸 柒又係炸 咁究竟咩係炸
Kakit好似成日都喺樣衰同靚仔之間遊走 佢有輯黑白相勁好J
有好似不嬲都有人講
炸就真係第一次聽
杰b答問題好得體
睇返Nathan話覺得自己跳舞炸
應該係解渣掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞