喺英國返工疑似俾人歧視…

344 回覆
3466 Like 711 Dislike
人地同你玩下就話人歧視

咁玻璃心不如返大陸
阿乜嘢Q呢,當連對方都唔care嘅時候,所謂歧視就唔存在啦
咁人地屌你老母還屌你老母,你唔Care還唔Care唔代表人地冇屌你老母㗎,你覺得人地冇真係屌緊你老母唔Care咪阿Q囉
香港人對住班阿差都成日拎咖喱嚟開玩笑㗎啦
班阿差咪又係有講有笑
佢碌鳩真係插咗入我老母個閪再講啦
香港人對住班白人咪又鬼佬前鬼婆後
stereotype係刻板印象喎?=歧視咩?覺得金髮女性係美女呢啲刻板印象又係歧視?唔好喺度拋書包偷換概念啦傻鳩
講多句啦:你對住日本人講「屌你老母」,佢都只會WFC㗎咋
鬼佬點知香港人依家唔鍾意成龍
又多隻白人狗
所以咪話你阿Q囉共產黨真係碌鳩插咗入你老母個西,殺咗你全家咩?
Yes,刻板印象都係歧視一種美唔美女呢啲見人見智,如果你公開講得金髮女性先係美女你咪試下囉,你見到唔係金髮既女人就話你做唔到美女喎,因為你唔係天生金髮我鼓勵你試下
共產黨依家就真係屌緊你老母個臭閪啦
你咪仲奶緊佢春袋
你試下用日文同日本人講先啦唔好係度講,現實同人講
你同佢講唔舒服
如果都繼續做
就係歧視
人地鬼佬工作文化好唔同香港 你之前係香港有冇打過鬼佬工
教埋你點玩日本人刻板印象見親日本女人就問拍過咩AV,男人就問你老婆咩番號人地嬲就係唔玩得,自己都係玩下,呢啲係stereotype黎
港人如果比白人嗌住chink同時又追條臘腸含,
相信無港人會覺得比人歧視
Sor我住美國,可能你比白人屌緊你老婆個西,你都笑笑口話幫你配個靚種
CHING CHONG
教埋你點玩連登仔刻板印象呀 出街見親女人就問佢1Q幾錢,男人就問你女朋友或老婆有冇出嚟做雞
人哋當你痴鳩線而唔係stereotype囉
你奶緊春袋嗰隻支那登都係袋咗共產黨幾百萬美金,畀共產黨屌緊屎眼咋
港人只會覺得隻鬼佬係痴鳩線
20年我投Trump,其實見到好多你地呢啲小粉黃呢就知道其實冇得救,一個城市唔係靠一個人救到,係靠入面既人,你地都係奴隸DNA好重,只係你地認唔同主人,其實民主唔係咁係要你做一個人
無錯, 習慣性歧視真係鬼佬既文化黎, 白人至上
同香港人歧視中國人一樣, 但而家好似又開始逆轉緊,香港人本身都睇唔起自己香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞