喺英國返工疑似俾人歧視…

344 回覆
3466 Like 711 Dislike
https://youtu.be/ZrSjhis2ETE

其實你地就係求一個青天大老爺,唔係真係要民主,要人逼你企起身先會企,淨係識跪
下?你自己睇唔起李小龍渣掛
事實就係依家支那登屌緊你老母臭閪喎
講乜鳩青天大老爺?

再者,盲信民主就解決到一切問題,只係戇鳩嘅想法嚟咋
民主美國下支那登出動死人票、投票機造假當選,你又扮盲當睇唔到呀
開口埋口都「歧視」嘅撚屌就係柒㗎啦
邊個同你同聲同氣?
其實真係唔關事,亞洲地區根本就冇fortune cookie,係條友戇鳩啫
正如連登仔一見到港女就話人係雞係公廁,咁又關雞同公廁乜事呢?
正常人咪只會覺得連登仔痴線啫,左膠左癌咪覺得連登仔歧視港女囉
冇話睇唔到呀,民主只係防止最壞情況出現,冇話一定係最好,雖然我撐共和黨,但係民主本身就係互相制衡㗎啦,有咩問題?你講到我一個人揀咁,真係on9,你跪到唔記得點做人?人地歧視你都唔敢出聲?你定義下咩係歧視?咩行為咩字眼先係歧視?你一味話唔係唔係,但係一個例子係既都冇,定係你眼中真係一啲歧視都冇
師兄算啦,佢要玩小朋友齊鬧交就咪同佢癲
支那登出動死人票、投票機造假當選都仲可以話係「互相制衡,有咩問題」
果然係腦殘戇鳩仔嚟
美國可能算
英國就未係
如果 HR 見到人地係黑人扮黑人 accent ,即刻俾人投訴啦,扮 bruce lee 俾人笑仲以為人地係英式幽默
其實佢只係on9仔,同啲玩具撚成日扮射籃一樣
講吓笑啫
講一次就叫歧視都幾撚harsh
如果條友會道歉我覺得可以接受
始終佢都都係話jackie chan,唔係ching chong
諗起fade away 跳樓 gif
BYD = blow your dick
明顯笑鳩你傻仔啦
英國佬出名陰濕,唔會講到明話你係 ching chong ,你發嬲的話佢就笑笑口同你講 just kidding mate
你自己自卑時就會玻璃心
呢套好正
通常就土耳其撚多
黑人反而冇乜

然後就白人街童,但一般成年人就暫時冇見過會歧視人
樣衰廢物去邊都會俾人話
thanks
經常同同事講
我其實係一個忍者 再嘈打柒你哋
其實唔少英國人對東方都好想像 雖然好多都係靠電影
識一個local同事好鍾意武士刀
經常提我去日本順便幫佢買把太刀裝飾

自卑感作祟 睇咩都覺得歧視

利申:移英撚
bno撚:估唔到英國人真係咁gentleman完全冇歧視law
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞