[準備再道歉] 利物浦正常季前討論區 16

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
掉番轉諗你係對手,都會追住利右路防守弱點攻
將進攻效率最大化
如果諗住200m賣沙
咁舊錢可能真係攞黎買麥總
btw就算人地想買 你想賣
都要沙肯先得 佢唔似會肯
去熱刺多數踢唔起
好過無
順便清埋個週薪

無人肯要咩
Leeds, 10m
點賣10m呀
真係大諗頭
就算Leeds仲係英超都唔會出依個價買
🌖❗️@Santi_J_FM: Bayern Munich have contacted Khephren Thuram and placed him on top of their summer transfer list - first contacts have already taken place. @LFC is also interested ⏳⚔️
U21好麻麻 有硬件冇路數
拜仁成日買d中場番去唔撚用
借拜托價
似乎利係Szoboszlai同Thuram 2揀1 防中一早睇中Lavia 其他都係煙幕
所以干果邊一定易傷
Khephren Thuram is not a transfer target for Bayern Munich and there have been NO talks. - @Plettigoal
#LFC
我TAA暑假練防守入中堅位補位 (好似曼城石仔咁), 咁干防守時就冇咁大壓力
如果下季再係將阿諾放右閘位內縮中場、靠干拿迪協防真係
咁樣干拿迪真係好快踢到變人乾
其實心中最理想方案真係索性將阿諾扶正放喺中場校炮,專注進攻,防守角色改為協防
買多個正宗右閘就得
問題係taa走太前回唔切,干成日要1v1
高普應該唔會咁用嚿大錢買一個人
會分散投資
好似當年賣古天奴買雲迪克 艾利臣咁,強化整條脊骨
麥總一早同皇果邊傾好,下年免簽
係 睇咗兩場完全無興趣
所以先買傻波做前面分波嘅工作去控制阿諾唔好跑太上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞