[準備再道歉] 利物浦正常季前討論區 16

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
Vvd 係心態問題 大過能力
https://twitter.com/joshlfc1909/status/1675575681684500481?s=46&t=Ih9XjQ6y5uEAwatNtJjYWQ
見佢就話唔影響買CB

唔知係咪根本無諗住買CB
所以根本無影響
路邊社最新消息話走嘅唔係 Thiago 放長雙眼睇下真唔真先

https://twitter.com/joshlfc1909/status/1675786389630197761?s=46&t=eoPjB9jbDH2IdypmKR-KyQ
下年唔好比佢踢霸氣杯添呀
肯定無心機踢又哂體力
我愛亨利
正常都唔洗佢踢 不過我地中堅咁玻璃
嗱完全純 FF
如果走嘅竟然係 Fabinho
之後買返 Lavia / Thuram 或者 both 大家點睇
唔得
賣到50m up 既話
Thank you and goodbye
咁計分分鐘輕鬆破入球紀錄
賭仔福星
我估一係變左前鋒同後衛都只可以係跑得快ge人做, 跑得慢ge人只可以踢中場同守龍, 如是者龍ge 出擊能力好重要, 經常要出禁區以外清波,
一係就放棄裝越位, 永遠低位防守, 咁就成隊分開兩截, 一截塞後防, 另一截進攻。
🥇| Liverpool target Levi Colwill is currently unwilling to sign a new deal at Chelsea as he wants to feel important with guaranteed game time. If not, the defender would be prepared to leave the club. [@FabrizioRomano]
呢條友係咩料
如果一季走曬明奴邊奴 AB會唔會踢得唔開心
點解咁多人話要買rb/rcb 明明仲有gomez同bradley做後備 Gomez打返起信心有早兩年質素完全ok 又唔介意踢第4中堅Bradley唔使講 新人王
仲有thiago陪佢
中堅應該係最急
真心定假膠
thiago要湊傻鈕
唔係牙高走唔通係軒仔
沙拿
覺得一係邊爐 一係馬貼
軒唔會呱..
你有冇諗住去紅館開棟篤笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞