[準備再道歉] 利物浦正常季前討論區 16

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
係囉 場後生借去英超憂會磨練下 媒過踢擦鞋波
不如J呀羅碧芝
無重疊

傻波10號playmaker味太濃
打b2b只係高普賜佢既戰術角色

但小杜林係真box to box
仲要係人材 高大 有衝擊力

來回禁區
最直觀者係除咗中圈任務,做中堅時做中鋒先最大化

所以最勁果D BOX TO BOX 普遍都高
矮仔打BOX TO BOX只會當工兵
高佬夠格稱全能中場在於"高"
你捨得賣比油王未
公海真係好好笑
利都叫金錢足球
假膠都係咁話
其實下季預左鏝40m買返
用多年 企硬都無計
其實依家Caicedo會情歸何處
阿買了rice
車已經有enzo ,係咪仲會簽多一件?
鏝?獌?
好多人覺得enzo推前打效果仲好

咁自然咪要多件CAICEDO打單防中或雙防中
車mark左啦,睇下白可唔可以抬到去一億姐
車100%
利記呢個嫩口好多
其實買中堅好過啦,唔想再睇鳩美斯落場派膠呀頂

第四中堅都係咁話啦
個風又吹返去kone度既
車賣人真係痴撚線
Mount 60m
Havertz 65m
Koulibaly 20m

真呀
買個希臘佬或klavan 2.0都會好過件垃圾
趁人傷壓人價
芬威生意之道
gigi正呀
要抖成半年我真係唔信會落bid
簽件0% match fit既人救火都做得出
Fsg無乜嘢係唔可能
唔係英人 應該一早賣左

黎緊如果真係有機打三中堅
K5+V4+G2/M32
馬貼都還好 換G2踢 成條防線性感到
標準流程

買黎->幫養傷-> 係預備組踢幾廿分鐘 ->顯示鬥心->成季係一隊比賽踢唔夠半場->借走/賣->thank you Kone
【包租公】

祖達與迪亞斯由業主與租客變成隊友及朋友。

「迪亞斯效力波圖時租咗我之前踢波圖買落嗰間屋。」

「佢由租客變成同我並肩作戰,我地傾偈都成日提起呢件事。」

「佢一月轉會利記,但租約就去到七月。念在一場隊友份上,我俾佢提早完約!」

https://www.fourfourtwo.com/news/diogo-jota-landlord-luis-diaz

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC
個問題係出年鏝有40 buy back clause , 所以個價一定係40m 以上
拜仁做咩唔出手
七月八開操前簽多個啦 唔知 Szobo 係咪 Day 1 就係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞