[準備再道歉] 利物浦正常季前討論區 16

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
上季米拿踢得好過軒
佢係最勤力嗰個 走上走落
隔離rice 同比
利隔離跌watt binlo, elliot, jones, milner
睇下點睇啦,感覺啲隊友唔係咁like 謝隊,尾場重輸1-6 史城落佢面,可能怪佢前一年失誤,去到維拉啲球員同佢關係都唔好,當然佢係利記地位係無可取代
個人意見啫
係respect 佢為球會付出所有
特別係主場對巴塞個場,真係燃燒生命
高普真係佢終極伯樂
當年三大新星聰明狗,藍斯同軒
得軒贏盡所有
個feel有D似球玉
感覺時代唔同左,隊長好似老師咁,以前係要能力超好,有威嚴,服眾,有領導能力,而家反而係興隨和,關係好咁,up9 勿認真
做隊友黎講謝都算幾球霸下
都唔少人屌鳩佢
做球迷佢絕對影響一代人
大步推重炮唔少球員都細細個學到大
佢尾兩年唔自己退真係好難搞
唔肯踢後備
最後都要柒住走去美職
真 打fifa咩
唔同球員同教練都講過神軒喺更衣室嘅重要性
更何況依家米叔走咗 仲話要清埋神軒
係因為佢熱身傷出要睇皇基
睇呢三條友成長
每個人喺唔同嘅時候領放

聰明狗11-12比費狗吹奏史高斯接班人
藍斯就大傷後迷失
軒就無限回傳

13-14打後
藍斯軒開始開竅 聰明狗就開始沉

15/16開始
藍斯喺阿發光發熱 聰明狗中下游打滾
軒反而小小迷失

19年之後
藍斯就轉錯會 之後徹底走下坡
軒就全盛時期 隊長拎英超
聰明狗就唔撚提

去到依家
一個就退役 一個就去咗法國搵食
軒無論你對佢評價係點都好 都係一隊上游球隊隊長
其實係一季only
13-14佢deep lying都仲係好撚勁
入選最佳陣容
果陣前場大爆發姐
入埋唔夠後面失
冇左牙so甚麼都不是
以波論波, 同泰同級中場, 對上就係要數到賓蛇黃金組合果個class啦
一季踢唔多過15場咁款
點好波都冇用
冇錯, 主要係SO7大爆發
謝仔瞄住佢果邊斬, SO7都會拎到然後發動威脅
冇google憑記憶
謝果季好似靠十二碼入到雙位數字
果年謝隊同類似Taa推上中場情況,
謝隊跑動能力弱,一定要搭住紅太陽幫手執屎
但諗番個年,Taa俾波毒過謝隊好多
場上表現廢到咁,幾有所謂嘅領袖能力都冇用啦
本身就已經拖累緊隊波
十二碼佢出名廢
罰球就算數啦
有咩讓唔讓
唔洗盲目搵野吹奏掛
如果比哂D 12碼SO7射, 個紀錄應該仲係佢HOLD住
仲要季初踢少幾場, 果時真係怪物級
紅太陽執唔到佢屎就出場
講起黎, 紅太陽都執屎執左成個career
佢踢意甲應該ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞