[準備再道歉] 利物浦正常季前討論區 16

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
有無人同我一樣覺得杜林仔好J d
好大分別,你諗下開角球/死球人疊人,要量度你隻後手/後腳尾指有冇越位幾咁精彩

假波一流
咁呀
咁摩童+25m deal?
覺得會有哂兩個
但預左軒泰邊 走/退休 唔會補人
40M+morton外借
應該最大可能
同意
上季阿泰雖然多傷,但見佢每次上場都係交足貨,攻守全能,仍然係利嘅中場靈魂
新中場未踢過唔知夾唔夾到隊波,就放走個中場核心其實係好危險到時又揾返軒/宗師/Elliot頂?咁同今季有咩分別
真唔真架個數據
Interception 同clearance 仲少過宗泰?
寧願邊爐走
我利成個死球戰術可以重練
我係鏝就40m buy back 返Lavia先 唔益利
下年先生效 所以要買就趁依家
呢個archive係幾時㗎?
係真就好,唔想阿泰走
🎖️| Liverpool could soon have a decision to make regarding Thiago, with interest growing in the midfielder. Fenerbahce are keen. [@neiljonesgoal]
🎖️| Moves for Khephren Thuram and Romeo Lavia remain on the cards for Liverpool, even after Dominik Szoboszlai’s arrival. [@neiljonesgoal]
所以圓點係終點?

雖然係獌狗 但大家可以計下賣幾多件波衫先夠比傻波轉會費 (利好似收20% commission)
利記唔打迫搶都有關係
佢要打cmf標波,打工兵要位置感防守佢就唔係好掂
踢多年先可以嗎
身體條件問題
踢翼唔夠快 踢cm 唔夠高同對抗性
只能夠係踢進攻中場

其實就睇高普
正如呀樂都有好大嘅弱點
但就改戰術去就佢

如果佢嘅進攻能力能夠達到世界一級 咁咪值得囉
我覺得今個暑假賣阿泰嘅話只有一個可能:沙特出到拒絕唔到嘅高價令高普肯放人,如果唔係我睇唔到有咩原因會放走個中場靈魂
得返1年約,32歲,賣出去唔會收到好高轉會費,同下季約滿免費放人分別不大,咁冇理由冒大險喺新中場未踢唔知夾唔夾就平放中場核心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞