Kairosoft 開羅 手機模擬經營類遊戲 討論區 (2)

792 回覆
95 Like 4 Dislike
血統:所有血統(除初期外)都需要由血統研究書研究發現

不斷拎血統研究書研究
最後就會開到
留名
玩緊都市島覺得幾好玩
以前仲係學生唔捨得課金買
玩極都係免費版
除左口袋學園3仲有無咩推介?
跑馬/打怪麻麻地
之前有見過switch有得做經紀人都幾得意 但係呢度又好似冇人分享
做經紀人係唔係million to March 培養明星嗰隻?
個人覺得始終依集幾舊下 一開頭玩都幾得意
去到中後期有啲悶 因為淨係等個角色整album/出碟
仲有佢冇skip 動畫嘅function 節奏會慢啲
歡迎加入討論
好細個嗰陣an 機好似有得免費玩溫泉1
好似係?都無玩過
見game play學校3幾得意幾多嘢玩
除咗呢隻仲有無推介
有玩啊
太多建築物要整combo 所以一定要睇攻略
Sorry 打錯 係March to million
鍾意起嘢可以試下dream town island 不過switch未有
Switch有嘅個人覺得游泳池同遊樂場都唔錯
最近有新作咖啡店。

我覺得最好玩係南國渡假,海盜,遊戲發展國,冒險村,都市,棒球同籃球。

比較悶既係郵輪,漫畫家同開拓神秘島。
玩到人都癲, 啲建築物前置條件太複雜, 唔睇攻略會搞到勁遲先可以整
咖啡店實在太快爆機
同埋佢冇話舖頭仔點放可以有咩野加成咁
感覺爆左機之後就冇乜野好做
二週目掛機掛到16年已經冇左動力繼續玩

而家即刻去買都市島試下先
仲仲諗緊買唔買埋Cafe好見個個都話唔襟玩
我而家玩緊都市島喇
真心耐玩性高幾萬倍
但我冇後悔過買咖啡店
開舖頭都好玩既整下唔同野飲當玩高配版瘋狂搖搖杯
遊樂場好玩
想問機場好唔好玩?
我見唔多人推,會唔會好爛。
我覺得都幾好玩 我玩到尾
覺得啲嘢飲食譜太少
如果多啲配料 好似拉麵店咁任你加就好
仲有無競爭舖頭 好似少咗啲趣味
想問玩過都市島嘅ching, d建設使唔使排到好密,定係 全部留1格起下花草黎升地價?

同埋種子點刷多d?
同埋住宅同d鋪頭係唔係應該擺埋一齊, 但係擺得近又影響砌combo, 擺得遠又升唔到value?
成個post好似無人提合戰忍者村, 明明好好玩
終於有人提!呢隻真心好玩
有冇人玩開拉麵2
卡住左係准五段度升唔到段
話要夠22個熟客 但啲熟客已經開哂都係得16個
查攻略話要搬鋪 搬左幾次都冇新熟客嘅
就快想棄game
combo係永續,發生左combo之後拆開佢地亂咁放都仲會有加乘
所以我習慣搵個空地整完combo之後先搬返入我想佢出現既位置
我覺得依家最唔上唔落既地方係
老左既居民搬走左之後
一啲C garde 既新居民唔想住我地空地
因為舒適度唔夠,我放左D路燈去谷都只係谷到65-70
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞