[NBA DRAFT] NBA 23-24 休季討論區(3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
咁多年拓荒者比既球權Lillard舞,佢單打黎搞真係nba數一數二,但組織完全無進步過,又無開發過無球,真係唔知點組陣比佢先champ到
邊隊會簽isaiah thomas
太陽個陣容咁畸型,未必有前途
快艇果2個主力唔傷先再講,何況兩隊playoff咁多年都未撞過
金塊真係最有難度,但唔係冇得打
富邦勇士
無,依家nba球隊去d-league /歐洲淘下寶都唔會簽佢
Thomas可以考慮過台灣投靠howard
Sacramento Kings All-NBA C Domantas Sabonis has agreed to a contract renegotiation and extension for a total of $217M over five years — including $195M in new money, his agents Greg Lawrence and Jason Ranne tell ESPN.
講真之前傳個價太高啦
湖一唔跟就食毒約 又唔係真係強到咁點敢亂出
火箭都唔敢出基本都無
一訓醒騎簽埋damion jones 希望佢頂到十分鐘執下板都夠
Garuba Day1 都唔知揀黎做乜鳩
撞哂位都唔出
防守真係硬傷 係塞個防守體系幫佢遮哂
台灣
算幾齊章啦
湖人今個休賽勁撚到
好勁, 簡直係神操作
值得每個簽約都出篇論文分柝
勇想點
屌你箭又開埋d 閪約
琴日FVV都好d 聽聞係第三年TO
但係brooks 20M一年…
有D冇3 ,同以前個robertson好撚似
二防冇3 值 20m一年
仲要季後賽比隻38歲死廢老坦克切
全個人最硬就係把口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞