[NBA DRAFT] NBA 23-24 休季討論區(3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
其實一直開緊 只係佢地要休息
cam J份約係貴咗少少 仲貴過大橋
就算係用太陽時期嘅大橋比
都勁過宜家嘅cam j
隻飛鷹對帝王有承擔
Free agent Max Strus has agreed on a four-year, $63M sign-and-trade with the Cleveland Cavaliers, agent Mark Bartelstein of @PrioritySports tells ESPN. In three-team deal, Heat get a second-round pick and Spurs acquire Cedi Osman, Lamar Stevens and a second-rounder.
大龜 Dillion Brooks去哪兒
熱火成隊俾人拆骨
簽唔到手錶佬就等收皮
唔平但唔係話貴到離譜, 當係比少少溢價同比枝pick 幾cedi + Stevens 換做Niang+ Strus, 個觀感好好多
幾時先到我出貨
清到jc 仲想點牙
傾屎續到班屍真係笑到瞓唔著
只要有Spo就夠
出左jc
預左啦
要清多張大約先可解長期便秘
賣吹羊囉
Strus 走有返 j.rich 都算打個和
Gabe 走就真係搞唔掂
一號位得返個隨時會 waive 既羅利
不過下年正選出 garland Mitchell Strus Mobley Allen 既話,1-3 號位咁矮雙塔有排補位 建議頒定勤工獎比兩隻底
淘寶
Free agent center Jaxson Hayes has agreed to a two-year deal with the Los Angeles Lakers, sources tell ESPN.
雖然廢但都可以用住先
宜家D坦隊忙住填下限 俾錢人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞