[NBA DRAFT] NBA 23-24 休季討論區(3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
1 on 1守幾好
但係熱水興守zone
兩位都入選美國隊打World Cup
但Brunson 係正選級PG
有時真係無得怪人唔刷數據
數據係最能夠保住份糧既野
份約仲細過同隊既Barrett同阿牛
都唔會

KCP完約Murray都未開supermax,佢都31歲頂多簽18-20m用bird食得起,到時啲新仔都未換約

之後Gordon續+新仔換約先卡死,捱到MPJ完約又有返操作空間
Updated projected remaining cap space:

1 Spurs: $34.1M
2 Rockets: $25.2M
3 Jazz: $12.3M
4 Pacers: $11.9M
5 Magic: $11.1M***
6 Kings: $7.9M***
7 Thunder: $7.2M
8 Pistons: $295K

***ORL and SAC could still be operating as over-the-cap teams. That's TBD.
有bird right高daddy肯俾錢就得,反正都唔會簽人
簽嗰時大部分都笑紐,打起左先話underpay姐
冠左啦驚閪咩
Check咗,首都Gogo防陣
簽果下已經覺得這個係紐約少有做實事唔追星既簽約
啫係潮人已無錢剩?

佢唔係話要簽返Reaves and DLo ?
有bird right續約唔使睇cap
bird
唔簽啦
阿牛, rj, brunson , M robinson . 講真簽嗰時睇個陣幾趕客下. 仲要係用上季阿牛表現去project
簽牙牛又追大摩果年真係唔知佢地想點,上季你起碼知道佢追賓神既原因
咪又係肥湯一直以黎寧願用實用球員,入到po 就算咁. 好彩brunson 對阿牛有加乘.
唔係100m 100% match啦,本身湖人都唔介意march 100m /4y
簽夠啦 都想比其他人簽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞