[NBA DRAFT] NBA 23-24 休季討論區(3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
佳sir
啡如果super max就真係窄窄哋
garland條短人都有max,
hali 20+10 高控衛靚fg%
你當joker 廢?
BREAKING: Memphis Grizzlies G Desmond Bane has agreed on a five-year, $207M max contract extension, his agents Jim Tanner, Max Wiepking and Terrence Felder of
@_Tandemse
tell ESPN. Grizzlies’ cornerstone players — Ja Morant, Jaren Jackson Jr., and Bane — are secured long-term.
夠勇咪接受一年QO
下年大把世界
我記得佢除左20+10外,對球隊進階數據都好靚,但依家max有去到5xm咁誇張咩咁搞法加埋新CBA,除左球星其他角色球員份約都一定低到pk
cap 都升咗
隊波都唔見咗
無知一問...錢從何來?
我指....邊個出咁大份糧? (老細?)

啫係又加門票價...個問題係加極都唔夠出糧比俾班球員........
佢meet到rose條款先有260,meet唔到得207
3星隊要配全低薪. 組3星隊難左. 非核大約會小左,Kuzma 呢啲30M唔會亂開. 但勁role player 個價都係咁硬.
23歲人生高峰
冇底點打塊
黎緊呢季入all nba/拎dpoy/拎mvp
但點解金塊個正選陣可以配到咁正

金塊都係3星隊(人工上)
係溜入到all team抵比啦,佢今季仲要3分均勻7球命中率有4成. 佢原來打左5季5季3分都過40%唔太怕突然跌返落黎.
轉播費 廣告 商品
你當啲老闆弱智咩,邊個會做蝕本生意
係咪又想同湖區開戰
Bane就話啫 Haliburton都貴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞