[NBA DRAFT] NBA 23-24 休季討論區(3)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Strus 唔係簽咗約咩
我箭開鳩約比ar未
Wizards are trading guard Monte Morris to the Pistons, sources tell
@TheAthletic@Stadium.
3年126M 第3年球員選項
兩年10m計返都係底薪多少少啫
活塞要咁多PG做咩
以為一定過湖
簽完做啦啦隊嘅話就算唔洗錢都浪費咗個球員空格啦 仲要2年
其實係人都知唔會
100日後叫trade me就可以
望下條數都知無可能啦
10年jordan 買黃蜂275m, 今年賣valuation 3B. 人工升一倍好濕碎. 唔係cj有得smoke就得,人工限升10%一年,又一堆暴升約
依啲言論同啲死廢老話以前點點點宜家點點點差唔多 仲要年年fa都一定有人咁講
就好似今年開始 應該會少返d 肥約
依家d 球星一年50M 都cls
kobe 果陣30M 已經叫誇張
依家先叫正常少少
潮又話留AR
仲唔簽
打到喊 (物理)
等人出價然後match
開左啦等埋其他隊offer 最後一日先續
又係wo 熱火打體能波 岩哂WB
全部都係操開體能玩推快一流
反正無左vincent 熱火應該要追WB
Compensation update: The Wizards are trading Monte Morris to the Pistons for a second-round pick, sources tell ESPN. Wizards will create a $9.8M Traded Player Exception.
Lopez到底邊幾隊爭緊會未有消息
艾榮都係逃走唔到
繼續關注手錶佬何去何從
到時進攻仲便秘過今年regular season 諗起都想恰眼瞓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞