[KPOP] K-POP 2023討論區 (32)

1001 回覆
7 Like 37 Dislike
估唔到有朝一日都要射精小娟
HYBE未出稿,佢應該答唔到你住
免治大進步,我囡好努力
"I just wanna know your ETA~A~"
個主唱之前有講過話有收到錢 而且對金額滿意 既然有錢收啫係已經填晒數啦
似係華納想撬佢哋走 教佢哋解約
同埋個個見到loona搞成咁都會主動提防公司啦
LOONA 係連結算都無
宜家講緊係出道一年連年結都未到已經想飛起舊東家
如果跟你咁講原來填哂數有收入仲要滿意
但聽華納講所以搵位解約
咪更加俾人屌囉
或者有可能公司對佢哋差?假如係另一間ts你都唔會想留低啦
之前話有個成員搞到要做手術都唔知係發生咗咩事
而家都係得公司單方面講 但留言就一面倒幫晒公司 有啲似公司買水軍
再講如果華納有心撬佢哋走但又唔爽快咁幫佢哋俾違約金都似係有哋鬼
而家有講係其中三位成員本身係簽咗個製作人 得一位係簽咗公司 而個製作人同間公司有啲瓜葛所以先搞到咁大壇野
講真嗰四個成員先啱啱出道 冇背景嘅話會有幾大勢力可以同公司作對 淨係公司嗰幾句話就推晒啲責任落啲成員到會唔會過分苛刻
youtu.be/ea4Kjaz6Dw8
itzy又係同一日 jm9
頂頂

Karina❤️‍🔥No.1

unforgiven 6人版
本田真凜好似仲靚過好多idol
https://www.bilibili.com/video/BV1yk4y1N7Mc/
越大越靚,我愛💗佢
NewJeans在粉絲見面會首次公開新曲ETA

來源: theqoo https://theqoo.net/square/2846622266
1. 歌曲好特別啊... 但因為有三首主打,所以非常期待
2. 感覺不錯啊,不像常見的流行音樂,所以我覺得很棒
3. 我覺得歌曲很棒,但是舞蹈很亂
4. 雖然覺得之後適應了之後會好一點,但現在還是無法理解這首歌
5. 不管是歌曲還是舞蹈都很手忙腳亂...
6. 太棒了ㅋㅋㅋㅋㅋ 是最近流行的感覺,音源會很好的那種風格
7. 我想聽音源,舞蹈我覺得很棒
8. 啊,beat感覺有點俗,最近流行這個嗎?
9. 光聽歌感覺很好,但是加上舞蹈的話感覺太忙了
10. 有種調成1.25倍速的感覺ㅋㅋㅋㅋㅋ
11. 我覺得這首不怎麼樣,我希望NewJeans的歌曲是那種一聽就很好聽的歌,不是聽久之後才覺得好聽的那種ㅋㅋ 要期待別的主打了
12. 如果能換個編舞就好了,舞蹈和歌曲不搭
13. 這首應該不是主推的歌曲,反正有6首歌,應該還有幾首不錯的吧
14. ..... 原本很期待的說.. 我會期待其他的歌曲的..
15. 旋律還可以,但是後面的電子音太差了
(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
講中
依隻聲唔好聽
支持
一定勁好聽,一黎就Sullyoon 唱Chorus 向下key scale
公司點差都好都叫有巨額投資落佢4個到
而家首歌爆紅就飛起公司真係講唔過去
而且呢行有邊間公司唔黑大細公司都係黑架喇
佢起訴原因又真係好難說服到大眾去buy佢地
好期待
Lm
eta聽一次都唔會想再聽 越來越普通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞