[KPOP] K-POP 2023討論區 (32)

1001 回覆
7 Like 37 Dislike
唔好勞氣 佢弱智的
獨家:李俊昊林允兒戀愛中

某演藝界相關人士最近透露:「李俊昊和林允兒在拍攝JTBC電視劇《King the Land》之前就發展成了戀人關係,一起拍這部劇也是因為這個原因。」

兩人是1990年出生的同齡人,分別以2PM和少女時代在同一時期出道。也都繼華麗的愛豆活動之後成功變身為「演技豆」,人氣一路飆升。因為這樣的共同點,兩人自然而然地變得親近,真摯的進行交往。
所以嗰篇文本身就有誤導性 好多講嘅都係自己嘅speculation 可信性可以有幾高
同埋佢哋係咁提結算問題 但實際係告"no transparency in financial documents"
照佢咁講啫係華納有意出解約費 咁如果係同間公司in good terms仲洗乜告返間公司
???

宜家係話公司話有外部勢力
華納話同自己無關
跟住公司就出條錄音話華納出解約費但 CEO 事前完全唔知咩事
另一邊 Fifty-fifty 話宜家告公司唔關外部勢力事

一切都係巧合
【newsen】[李俊昊 X 林允兒戀愛傳聞,JYP和SM雙方表示正在"確認中"]3日,李俊昊所屬社JYP娛樂和林允兒所屬社SM娛樂方面對Newsen表示,將確認網絡上爆出的戀愛傳聞。
即係真
間公司本身就一直有同華納合作宣傳5050
有錢賺嗰陣就合作伙伴 冇錢賺嗰陣就外部勢力
華納真係咁鬼鼠嘅話又會唔會同返個ceo講
而家照佢咁講係個co ceo即係個製作人私下同華納傾但唔同返公司講
所以5050告公司屈佢哋俾外部勢力poach有咩問題
樓上弱智
咁能大?
可唔可以搵第2d野嘈
好無聊
【熱貼】LESSERAFIM首爾演唱會價格

VIP 席 198000韓元(1185HkD)
普通席154000韓元(922HKD)

個價比閪迫拉到CLS
澄清咗唔係
林允兒所屬公司SM娛樂方面7月3日表示:"和俊昊本來關係就很好,戀愛傳聞並不屬實。"
以前韓國演唱會係平d
熱帖:我推的孩子的漫畫家提到了張元英

君は完璧で究極のアイドル
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞