[KPOP] K-POP 2023討論區 (32)

1001 回覆
7 Like 37 Dislike
應該係製作公司老細兜過經理人公司私底下同華納講成團買斷,成員聽到又心郁可以去華納,但經理人公司老細就話無呢回事,出咗事連本來簽咗畀美國華納接到嘅job都禍咗,然後個製作公司老細就話5050無得參與Barbie主題曲嘅話都會退出,班成員應該收得皮,變成咁樣華納仲點會要佢哋,本來華納就係想攻韓
係幾好聽 幾好䟴
又話7月
有品味
之前怪錯你 愚子可教
我正式宣布 將笠狗升為笠囝!
祐❤️‍🔥❤️‍🩹❣️💕💞💓💖💗💘💝
The real同bouncy可能係ATEEZ最fun嘅兩首歌

#NEWJEANS TWITTER UPDATE

NewJeans 'Super Shy'

🗓 2023.7.7. 1PM (KST) RELEASE

🐹 [@NEWJEANSbyADOR]

你係咪呢個部門?
我都係

祐寶去左探福寶
兩個都好可愛

祐寶去左探福寶
兩個都好可愛
LE SSERAFIM JP 2nd SG 'UNFORGIVEN'
CONCEPT PHOTO
SAVAGE NOIR

2023. 08. 23

班細路女真係傻
間公司雖然細
但都有能力將藉藉無名新人出嘅歌上到Billboard
自然好多辦法解決25
TXT (투모로우바이투게더), Jonas Brothers 'Do It Like That' Official Teaser
https://www.youtube.com/watch?v=a7dWOwteWHA
tripleS S14又有份填詞
https://twitter.com/i/status/1659816830670897152

笠哥點評價呢位人兄嘅歌聲?
啲韓國人幾時先留意到我哋NMIXX小妹妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞