老闆個阿媽打嚟同我講佢個仔冇鍾意過我(有多圖)

1001 回覆
6449 Like 117 Dislike
間野個地址 係speed dating公司 又係升學顧問公司
上過幾次庭都可以無事, CLS

點解同花師奶一樣樣
報東張啦,千祈唔好放過佢
依家點名,冇返嘅舉手
呢間野移民group出晒名
早排先有單大野
有無人可以整個google shit出嚟睇下有幾多個受害人依單真係癲到仆街
咁都知?
連登仔大把呢d人
俾社交能力高嘅人食住曬
屌你新會員?
知唔知唔好quote樓豬千字文呀
終於明點解最後會有女俾呢啲人強姦
原來就係太多女一次又一次放過佢
Cls,個老闆話出信去樓主學校 而家樓主可以去中大投訴了
report俾學校blacklist佢
望住人望到眼都唔眨已經可以構成性騷擾

https://www.clic.org.hk/zh/topics/antiDiscrimination/sex_discrimination/q4
https://www.thenewslens.com/article/117791
內文有提到4要素:「性」、「主觀」、「客觀」和「權力」

摸頭、借啲易坐近人、無啦啦讚人靚已經中咗「性」呢個要素

而樓主主觀地感到唔舒服,亦好明確咁同個老細講咗

客觀呢個要素要用「合理的被害人」慨念
「任何成熟的人處於他的立場下,是不是都會覺得不舒服?如果是的話,那我們就不認為他的情緒有特別敏感之處。」

摸頭一般都係被認為係好friend 嘅朋友、親人、曖昧對象先會有嘅行為,如果無啦啦俾一個唔熟嘅人摸頭,唔舒服都好正常

樓主同佢老細明顯存在權力關係

咁睇似乎中性騷擾而唔係騷擾,而且我唔太清楚你講嘅騷擾定義係點,記得香港只有纏擾
樓主勁反骨🤪🤪🤪
你老細係連登上腦個種人黎
一男一女企係一齊就會諗起扑野
弱智上連登
裙腳白卡佬當公司係自己遊樂場,見到有女就色心起
睇嚟好多個受害者要pin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞